CELE 100 DE LEGI ABSOLUTE ALE SUCCESULUI IN AFACERI

CELE 100 DE LEGI ABSOLUTE ALE SUCCESULUI IN AFACERI
-30%
Editura:
Categoria: Carti diverse
Preț: 14,00 lei
20,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

De ce unii oameni au un succes mai mare in afaceri decat altii? De ce unele companii se dezvolta intr-un ritm vertiginos in timp ce altele dau faliment? Brian Tracy, renumitul orator si scriitor specializat in stiinta afacerilor, a descoperit raspunsurile la aceste intrebari extrem de dificile. In acest ghid practic, el prezinta o serie de principii sau "legi universale" care stau la baza succesului oamenilor de afaceri de pretutindeni.

Tracy ofera cititorilor o gama larga de sfaturi practice structurate in 100 de legi usor de inteles si de aplicat, acoperind domeniile majore ale afacerilor si ale muncii in general. Totodata, pune la dispozitie numeroase exemple din viata reala pentru a ilustra modul in care functioneaza fiecare lege in lume, precum si indicatii si exercitii practice pentru aplicarea ei in viata si in munca dvs.

Usor de citit, usor de inteles si usor de aplicat, Cele 100 de legi absolute ale succesului in afaceri este un ghid simplu si clar asupra modului in care functioneaza de fapt lumea afacerilor in prezent.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1183 sec