Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti (Volumul I)

Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti (Volumul I)
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Memorialistica
Preț: 47,99 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti (Volumul I). La Editura Neverland a aparut primul volum al unui amplu proiect coordonat de Monica Tatoiu, intitulat"Cele 4 dimensiuni ale feminitatii romanesti".
Cartea va invita sa descoperiti, alaturi de Monica Tatoiu si alte femei remarcabile ale spatiului socio-cultural autohton, cele patru dimensiuni ale feminitatii romanesti.
Prima dimensiune propusa de Monica Tatoiu autoarelor acestor marturisiri a fost"o invitatie catre un"striptease" neconventional. Cat de importanta este relatia mea cu mine? Cat de bine ma reprezinta oglinda? Cat de curajoasa sunt in a-mi recunoaste slabiciunile?..."
A doua dimensiune, importanta pentru traiectoria in viata, este raspunsul la intrebarea"cum ma percep ceilalti, cum se reflecta persoana mea in oglinda reprezentata de cei cu care relationez".
A treia dimensiune din confesiunile autoarelor acestei carti va dezvaluie"povestea acestui drum, de la samanta la rod, cu bucuriile si durerile lui, a dilemei dintre profesia de femeie si profesia sociala a fiecareia".
A patra dimensiune propusa povestitoarelor noastre o reprezinta"perspectiva spirituala asupra existentei fiintei umane, credinta sau lipsa constientizarii ei".
Proiectul, unic in Romania, concretizat in acest prim volum, isi propune sa aduca in fata publicului cititor o parte a diversitatii aspectelor gandirii feminine contemporane.


Anul aparitiei: Martie 2010
Pagini: 644
Coordonator: Monica Silvia Tatoiu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Memorialistica

Created in 0.1276 sec