Cele 4 legaminte ale succesului - Intelepciune tolteca - Patrice Ras

Cele 4 legaminte ale succesului - Intelepciune tolteca - Patrice Ras
-15%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cele 4 legaminte ale succesului - Intelepciune tolteca. Acest volum este o sinteza a cercetarilor personale ale autorului in filosofie, psihologie, dezvoltare personala si spiritualitate. El propune o conceptie noua a succesului, mostenita de la inteleptii tolteci, fundamental diferita de a noastra, care pune adesea accentul pe reusita cu orice pret.
CELE 4 LEGAMINTEALE SUCCESULUI ridica un alt colt al valului de deasupra intelepciunii toltece. intr-un stil clar si simplu, autorul urmareste demersul initiat de Carlos Castaneda, Luis Ansa si Don Miguel Ruiz.
Acest volum este o sinteza a cercetarilor personale ale autorului in filosofie, psihologie, dezvoltare personala si spiritualitate. El propune o conceptie noua a succesului, mostenita de la inteleptii tolteci, fundamental diferita de a noastra, care pune adesea accentul pe reusita cu orice pret. Acest adevarat ghid catre succes contine teste individuale, numeroase exemple reale si marcante, de pe toate continentele si din toate epocile, explicatii indispensabile, scheme clarificatoare, desene in stil toltec, precum si povesti filosofice.

Nr. de pagini: 140
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1208 sec