Cele cinci chei

Cele cinci chei
-15%
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008

DESCRIERE

Cele cinci chei - Excalibur. Frank Hatem este inventatorul"metaştiinţei", pe care el o consideră a fi ştiinţa viitorului.În replică faţă de ştiinţa contemporană, din ceîn ce mai tributară teoriilor complicate dar lipsite de semnificaţie, Frank Hatem şi colaboratorii săi propun o ştiinţă bazată pe principii spirituale esenţiale, care să reducă ipotezele şi teoriile matematice complicate,înlocuindu-le cu revelaţii spirituale.În demersul lor, ei fundamentează teoretic atât existenţa energiei libere, câtşi a nivelurilor superioare de conştiinţă, dând naştere unei veritabile revoluţii a ştiinţelor cognitive.
   După aceste descoperiri ştiinţifice principiale, Frank Hatem şi-aîndreptat interesul către situaţia efectivă a umanităţii contemporane, aservită intereselor unui grup minuscul elitist,"guvernul din umbră", care prin tehnici de manipulareşi control, reuşeşte săînlănţuie masele mari de oameni. Frank Hatem propune o"psihologie holistică"şi o veritabilă"socioterapie", care vor duce la vindecarea colectivă a umanităţii, de această stare de transă malefică, prin care ea este acum ţinutăîn sclavie.
   După o tinereţe dedicată cercetăriiîn domenii aparent atât de deosebite - fizica cuantică şi filozofia - pentru a continua descoperirile epocale ale tatălui său, Leon Raoul Hatem, după două doctorate şi o mulţime de titluri onorifice, Frank Hatemîşi dedică acum activitatea popularizării descoperirilor sale, care le oferă oamenilor cheile ezoterice secrete.
   Cea mai cunoscută lucrare a sa este"Cele cinci chei" (LES CINQ CLEFS). Pornind de la ideea că liderii mondiali vor să ne aservească prin slăbirea vitalităţii oamenilor, prin dezinformare şi prin divizare, el pune la dispoziţie oamenilor anumite cunoştinţe metafizice care pot fi folosite cu uşurinţă şi care pot modifica radical destinul planetei. Printre altele, Frank Hatem oferă o explicaţie foarte raţională şi plauzibilă privind modul de operare al fiinţelor inferioare de provenienţă extraterestră denumite"reptilieni". Ca antidot la influenţa acestora, el enunţă nişte principii legate de dezvoltarea conştiinţei supramentale a oamenilor,într-o veritabilă premieră iniţiaticăîn peisajul literaturii metafizice occidentale.

400 pagini
format 13x20cm
ISBN: 978-973-1930-08-4
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.