Cele mai reuşite 100 idei de afaceri din toate timpurile

Cele mai reuşite 100 idei de afaceri din toate timpurile
-20%
Editura:
Categoria: Altele
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

Cum puteţi profita la cel mai înalt nivel de milioanele de idei de afaceri care ne bombardează zilnic? Cum puteţi aplica tehnici de vânzâri şi marketing care să funcţioneze cu regularitate? Cum puteţi proceda astfel încât munca să vă fie mai simplă şi mai uşoară? Sau măcar. de unde să începeţi?

Multor companii le poate fi aplicat un aforism celebru în lumea afacerilor: "Nici unul dintre planurile lui n-a avut succes şi nici unul dintre succesele lui n-a fost planificat". Planificate sau nu, ideile din cartea aceasta au ca factor comun "succesul"; uneori au fost idei simple, dar cu urmări uriaşe (ideea 57, Biro), alteori idei extrem de complicate, al căror succes material nu a dus imediat la răsplată financiară (ideea 22, Eurotunelul).

Cele mai reuşite 100 idei de afaceri din toate timpurile oferă unele dintre cele mai celebre, şi ocazional scandaloase, idei de afaceri. Indiferent dacă au fost sau nu planificate, ideile din cartea aceasta au fost selectate nu doar pentru importanţa lor, ci şi pentru oportunitatea de a învăţa din ele o lecţie rapidă şi utilă.

Într-o lume în care puterea ideilor o depăşeşte până şi pe cea a banilor, Cele mai reuşite 100 idei de afaceri din toate timpurile vă va ajuta să învăţaţi de la cei mai buni şi să vă schimbaţi felul în care vă desfăşuraţi afacerile.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1295 sec