Cercul gratiei (Frecvente si corp fizic. Informatii primite de la Fratia Luminii)

Cercul gratiei (Frecvente si corp fizic. Informatii primite de la Fratia Luminii)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2009
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Stiati ca avem un mecanism de curatare, inclus in sistemul nostru nervos, care indeparteaza stresul, tensiunile si durerea? Cercurile gratiei este o meditatie simpla si activa, care te ajuta sa eliberezi tensiunea interna si sa-ti reenergizezi corpul cu energie universala noua, ori de câte ori este nevoie. Ingrijirea si repararea aurei sunt vitale pentru sanatate fizica! Invatati cum sa va reconectati, in mod constient, la Sinele vostru constient. Invatati ce inseamna pre-Inaltarea, cum sa identificati blocajele eterice si care este localizarea reala a Valului Iertarii. Aceasta carte ofera, de asemenea, o trecere concisa in revista a metafizicii, a modului in care sa folosim Legile Universale si o privire energetica asupra formei umane, asa cum nu au mai fost inca prezentate intr-o carte. Cercurile Gratiei este o modalitate minunata pentru a avea grija de corpul vostru de Lumina si pentru a crea viitorul luminos si fericit pe care-l meritati. Acum  este timpul sa renuntati la densitatea voastra tridimensionala si sa va extindeti in energiile inalte ale mileniului al III–lea, ale anului 2012 si dincolo de el.
„Aceasta lucrare este un dar de la Spirit, care ne ajuta sa invatam si sa evoluam prin Maiestrie de Sine. Indrumarea de la dimensiunile superioare se afla aici!”
– Ronna Herman, autoare a noua carti cu chanellinguri de la Arhanghelul Mihail.
„Intelepciunea acestei carti m-a inspirat foarte mult. Acum, prin simpla indrumare a Fratiei Luminii, primita de Edna prin channeling, vindecarea de sine devine mult mai usoara.”
– Aurelia Louise Jones, autoarea cartilor Telos.

Numarul de pagini: 339
Formatul in cm. (l x L): 14 x 20
Traducerea din limba engleza: dr. Emilia Rasca
Titlul original: The Circle of Grace - Frequency& Physicality

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1117 sec