Cercul Revelatiei. Secretele stravechi ale magiei si vindecarii siberiene

Cercul Revelatiei. Secretele stravechi ale magiei si vindecarii siberiene
Anul publicării: 2010
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cercul Revelatiei de Olga Kharitidi. Cercul Revelatiei este o carte uimitoare si captivanta care povesteste istoria extraordinara a unui drum spiritual foarte neobisnuit. Este o carte pe care nimeni dintre aceia care cauta Adevarul nu o va lasa din mana. O carte despre felul in care Universul, Constiinta sau oricum vreti sa numiti Totul, ne lasa pe parcursul drumului nostru semne pe care sa le putem intelege si de care sa ne putem folosi in marea noastra cautare.

Este o carte despre realitatea de dincolo de minte, care este mai uluitoare si mai magica decat orice ne-am putea inchipui. Este o poveste adevarata. Olga Kharitidi este un psihiatru care are indrazneala de se lasa dusa lantul sincronicitatilor, astfel incat ajunge ucenica unei femei saman din muntii Altai, si astfel incepe o aventura spirituala care avea sa-i schimbe viata. Doctorul Kharitidi patrunde intr-o lume stranie, magica si uneori inspaimatatoare, dar care are darul de a o conduce catre adevarata Cunoastere care nu poate fi decat interioara.

Secretele stravechi ale magiei si ale vindecarii spirituale i se reveleaza pe rand, odata cu adevaruri mistice profunde, pe masura ce patrunde in lumea subtila care-i devine accesibila. Cercul Revelatiei nu este doar o odisee personala care se petrece intr-o lume de vis, nu este doar o poveste despre lumile paralele in care traiesc samanii si initiatii, ci este despre puterea nelimitata a fiintei umane, despre expansiunea dincolo de orice granite a Constiintei, despre enormele posibilitati care stau adormite in fiecare dintre noi. Povestea initierii acestei psihiatre este despre curajul de a lasa in urma tot ceea ce am fost invatati ca este adevarat despre Univers si despre psihicul omenesc, pentru a putea vedea ceva cu mult mai mare care cuprinde toate acestea: Spiritul.           

Cercul Revelatiei este o carte la fel de revelatoare pentru cautatorii noului mileniu, precum au fost cartile lui Carlos Castaneda pentru cautatorii anilor 60. O carte pe care n-o veti uita usor si la care veti reveni mereu. Una dintre Cartile Elena Francisc pe care, cu bucurie o dedicam acelora care impartasesc drumul Constiintei cu noi.Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 279

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1512 sec