Cere şi ţi se va da - vol. 2 - învaţă să-ţi îndeplineşti dorinţele - ghid practic

Cere şi ţi se va da - vol. 2 - învaţă să-ţi îndeplineşti dorinţele - ghid practic
-10%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 280
Format: 13x20cm
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cere şi ţi se va da - vol. 2 - învaţă să-ţi îndeplineşti dorinţele - ghid practic - Esther Hicks, Jerry Hicks.

Contrastele, încercările, greşelile şi experienţele vieţii te-au ajutat să-ţi identifici preferinţele şi dorinţele. Şi fie că le rosteşti cu voce tare sau nu, "Sursa de Iubire şi de Bine" din care provii aude fiecare din preferinţele şi dorinţele tale şi le răspunde. Iar "Legea Atracţiei", aliniază circumstanţele, evenimentele, ceilalţi oameni şi tot felul de lucruri pentru a te ajuta la îndeplinirea dorinţelor. Adică, ai cerut şi ţi-a fost dat, dar acum trebuie să permiţi manifestarea lor în viaţa ta.
Cartea te va face să conştientizezi că: poţi trăi prosper, vesel, optimist şi sănătos atâta timp cât dorinţele tale cheamă "Forţa Vieţii" prin tine; este firesc să fii absolut sănătos pentru că acum ştii că boala sau durerea sunt doar extensii ale emoţiilor negative;,succesul înseamnă să îndeplineşti ceva, nu reprezintă banii sau posesiunile, ci "cantitatea" de fericire pe care o simţi. Înseamnă a continua să visezi şi să ai aşteptări pozitive pentru ceea ce urmează să se întâmple.
Ştii că scopul vieţii tale este să te simţi bine pentru că "Starea de Bine" stă la baza acestei lumi? Ştii că eşti liber încât poţi alege prizonieratul? Ştii că tot ce intră în experienţa ta vine ca o consecinţă a gândurilor pe care le oferi? Ştii că eşti creatorul propriei realităţi?
Modalităţile prezentate în carte îţi vor schimba pozitiv experienţa de viată şi te vor ajuta să te transformi într-o persoană care este în mod deliberat creatorul magnific al propriei sale realităţi. Şi nu uita că nu există nimic din ce nu poţi să fii, să faci sau să ai; eşti o Fiinţă binecuvântată care a venit în acest mediu fizic pentru a crea. Aşadar, CERE ŞI ŢI SE VA DA.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1626 sec