Cheltuielile de judecata, Editia a 2-a, revazuta si adaugita

Cheltuielile de judecata, Editia a 2-a, revazuta si adaugita
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Administrativ
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea de fata reprezinta editia a II-a a lucrarii Cheltuielile de judecata, aparuta la aceeasi editura in iarna anului 2009.

Sufletul cartii este reprezentat de cheltuielile de judecata. Cum insa cheltuielile de judecata nu pot fi privite izolat de restul cheltuielilor pe care le genereaza un proces civil, autorii au realizat o prezentare distincta, dar succinta, a cadrului procesual in care iau nastere cheltuielile de judecata si a celorlalte cheltuieli pe care le presupune procesul civil, impunandu-se totodata o analizare, alaturi de cheltuielile de judecata, si a cheltuielilor de executare.

Abordand aspecte precum reglementarea, temeiul juridic, natura juridica, continutul, partile raportului juridic avand ca obiect acordarea cheltuielilor de judecata/executare, procedura de solicitare si de acordare a cheltuielilor de judecata si a celor de executare, cu trimitere la practica judiciara pe care aceste institutii au cunoscut-o, lucrarea de fata se adreseaza atat practicienilor dreptului, cat si justitiabililor interesati de cheltuielile ce e posibil sa le afecteze patrimoniul in cazul in care capata calitatea de parte intr-un proces civil.


Autori: Ana-Maria Puiu, Adriana Nicolae, Andi Constantin Puiu
Data aparitiei: 15.07.2011
Nr.pagini: 416

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

22,40 lei
28,00 lei (-20%)
Created in 0.1368 sec