Chimie anorganica. Subiecte practice pentru elevi si studenti

Chimie anorganica. Subiecte practice pentru elevi si studenti
-10%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 25,15 lei
27,94 lei (-9,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

 Lucrarea CHIMIE ANORGANICA. Subiecte teoretice si practice pentru elevi si studenti are caracter didactic si se adreseaza in special elevilor pasionati de chimie care au cunoscut emotia partciparii la concursuri cu o traditie de aproape 20 de ani, ce poarta numele unor ilustri chimisti din Romania, sau doresc sa se pregateasca pentru astfel de competitii.
Prin parcurgerea cartii, cititorii se vor afla in fata unor probleme de chimie bine gandite si prezentate sistematic, unele simple, altele complexe, care se refera la aspecte clasice, dar si moderne de chimie.
Introducerea unui capitol de aplicatii practice a avut drept scop formarea unor abilitati experimentale absolut necesare unui adevarat chimist, urmarind solicitarea gandirii si a capacitatii de sinteza a tinerilor pe baza unor cunostinte teoretice solide.
In ultimul capitol al lucrarii sunt prezentate probleme propuse (rezolvate si nerezolvate) prin care autorii au dorit sa angajeze activ cititorul, oferindu-i eventual o tema de documentare.
Anumite exemple au fost selectate pentru a aduce informatii asupra unor directii noi de dezvoltare a chimiei anorganice sau despre importanta practica a acestui domeniu.Numar pagini: 216
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1105 sec