Chimie. Exercitii si probleme pentru gimnaziu

Chimie. Exercitii si probleme pentru gimnaziu
-10%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Chimie - exercitii si probleme pentru gimnaziu este un auxiliar didactic care se adreseaza elevilor de clasele a VII-a si a VIlI-a si constituie un instrument de lucru util atat la clasa, cat si la rezolvarea temelor, acasa.
Cartea este Impartita pe clase, notiunile fiind structurate In 17 capitole, iar la sfarsitul fiecarei clase exista un capitol cu probleme recapitulative:
• clasa a VII-a: Materie. Corp: Substanta. Proprietati. Fenomene fizice si chimice, Substante pure si amestecuri de substante, Solutii, Atom. Element chimic. Tabelul periodic al elementelor, Formule chimice. Calcule pe baza formulelor chimice, Probleme recapitulative pentru clasa a VII-a;
• clasa a VIII-a: Calcule pe baza ecuatiilor reactiilor chimice, Oxigenul, Carbonul, Ferul, Cuprul, Oxizii, Bazele, Acizii, Sarurile, Probleme recapitulative pentru clasa a VIII-a.
Itemii propusi sunt sistematizati dupa gradul de dificultate, fiecare capitol propunand variate tipuri de exercitii - completare, alegere multipla, adevarat sau fals, rebusuri, dar si probleme care necesita un calcul elaborat pentru rezolvare.

Nr. de pagini: 128
Anul aparitiei: 2014
Autori: Izabela Bejenariu, Lucretia Maria Papuc, Florica Popescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1599 sec