Chimie. Manual pentru clasa a X-a (Gabriela Nausica Noveanu)

Chimie. Manual pentru clasa a X-a (Gabriela Nausica Noveanu)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 104
Categoria: Chimie
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Manual aprobat prin Ordinul nr. 3787/05. 04. 2005.
Se adreseaza elevilor de la liceele teoretice si tehnologice.
Bine organizat si structurat metodic, manualul este un instrument de lucru eficient pentru profesori si elevi, promovand o pedagogie inovatoare, in care invatarea este centrata pe elev.
Continuturile sunt tratate riguros stiintific. Cele sase capitole urmaresc studierea chimiei organice ca stiinta moderna: un ansamblu de fapte care trebuie perceput rational pentru a evidentia regularitati care sa permita intelegerea lumii inconjuratoare
Continuturile sunt exacte, actualizate, cunostintele si conceptele sunt prezentate progresiv, de la simplu la complex, de la particular la general.
Experimentele propuse sustin consolidarea invatarii. Elevii sunt pusi in situatia de a investiga, descoperind singuri realitatile stiintifice. Rezultatele experimentelor sunt prezentae sistematic si evidentiate clar si explicit.
Insusirea cunostintelor este sprijinita sistematic si sintetic in cadrul rubricii "Retine!", de la sfarsitul fiecarei teme.
Elevii sunt implicati in activitati de documentare si de experimentare pentru realizarea unor referate sau proiecte.
Pentru temele si aplicatiile propuse se specifica competentele atinse, iar testele de autoevaluare de la sfarsitul capitolelor sprijina pregatirea independenta a elevilor.
Manualul ofera posibilitatea invatarii chimiei organice rational, paralel cu formarea unor deprinderi practice de studiu si de experimentare, intr-un mod interactiv si atractiv.

Detaliile cartii:

* Autor: Gabriela Nausica Noveanu, Viorica Tudor
* Editura: Sigma
* Anul aparitiei: 2005
* Pagini continute: 104

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1180 sec