Chimie organica. Bacalaureat. Admitere la facultate

DESCRIERE

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 si se regaseste la pozitia nr. 235 din anexa Ordinului. Suport de lucru pentru pregatirea examenului de bacalaureat si admitere in facultate.

 

 

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018 si se regaseste la pozitia nr. 235 din anexa Ordinului. Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa de Bacalaureat in vigoare pentru disciplina Chimie, aprobata prin anexa nr. 2 la Ordinul ministrului educatiei nationale si cercetarii stiintifice nr. 5070/2016.

 

 

 

Suport de lucru pentru pregatirea examenului de bacalaureat si admitere in facultate.

 

 Lucrarea cuprinde aproape 20 de teste dedicate pregatirii pentru Bacalaureat si peste 20 de teste destinate recapitularii cunostintelor necesare in vederea Admiterii la Facultatea de Medicina si Farmacie. Toate testele sunt insotite de solutii, oferind candidatilor posibilitatea unei autoevaluari corecte.

 

Publicata in 2022

paperback, 272 pagini

Inaltime: 24 cm, latime: 16,5 cm, grosime: 1,2 cm, greutate: 290 g

Autori: Luminita Irinel Doicin, Irina Elena Doicin

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0890 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.