CHIP Kompakt Windows 7 - Tuning si sfaturi de configurare

CHIP Kompakt Windows 7 - Tuning si sfaturi de configurare
-30%
Anul publicării: 2011
Preț: 17,50 lei
25,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CHIP Kompakt Windows 7. O carte de peste 200 de pagini in care sunt prezente cele mai bune sfaturi legate de cum sa iti faci Windows-ul mai rapid, mai stabil si mai sigur. Plus o oferta de aplicatii alternative pe care oricine ar trebui sa le aiba instalate pe Windows.

Oricine e interesat de cum poate sa isi“tuneze” Windows-ul ar trebui sa o parcurga. Nu o sa ii para rau! Va invata sa mai puna un strop de viteza, sa securizeze conturile, firewall-ul si datele. Pe baza foarte multor exemple practice.

START RAPID PENTRU WINDOWS 7
Windows 7 porneste mai rapid ca XP-ul sau Vista. Poate fi si mai rapid.

PROGRAMELE MAI VECHI: CUM LE FACEM SA RULEZE
Fiecare dintre noi are instalate pe sistem destul de multe aplicatii gratuite sau comerciale.

TURBO-BOOST PENTRU PC

Pe X64 Windows-ul ruleaza mai rapid decat pe X32.

SECURITATE
Folositi Windows-ul fara grija.

TIPS& TRICKS
Sfaturi  pentru viteza maxima. Cand Windows-ul devine si mai rapid Windows 7 e pe piata de mai bine de un an si dupa cum se vede este preciat de catre toata lumea. Ceea ce nu s-a intamplat in cazul lui Windows Vista, e o realitate pentru Windows 7: multi au renuntat la XP-ul imbatranit in favoarea noului si aratosului Windows 7. Acum, ei vor sa stie cum se foloseste, cum se poate face mai rapid, mai bun, mai stabil. Ce? Sunt exact lucrurile despre care va vom vorbi pe parcursul acestei carti. Veti invata pas cu pas ce setari sa modificati si mai ales unde, pentru ca Windows-ul pe care il folositi sa prinda aripi si sa ii cresteti gradul de securitate. Si credeti-ne, au fost cazuri in care am obtinut si sporuri de performanta de peste 30%, fara sa ii afectam stabilitatea! Cu sfaturile noastre o sa ajungeti sa puteti diagnosticasinguri problemele si sa le gasiti cea mai buna rezolvare. Cum? Exemplele si sfaturile pe care le-am grupat in interiorul acestui CHIP Kompakt sunt detaliate pe o versiune in limba engleza (cea mai folosita de catre utilizaorii din Romania), pe 64 de biti a lui Windows 7 Ultimate, cea mai completa versiune de Windows data de Microsoft pana acum. Ce cititi aici puteti aplica, apoi instant oricarui alt Windows 7. Unde? Daca nu ati trecut inca pe Windows 7 ar fi cazul sa o faceti si sa tineti cont de un sfat: migrati direct pe Windows 7 in versiunea 64 de biti. Veti fi uimiti cat de rapid este si cat de bine pune in valoare configuratiile hardware moderne. Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 220
Vezi și alte cărți: Windows

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1674 sec