Dictionar de medicina

Dictionar de medicina
PRP: 51,80 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,26 lei
Diferență: 15,54 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-9243-81-9
Pagini: 708

DESCRIERE

Prezentare: Medicina va ramane intotdeauna, si din fericire, atat o arta, cat si o forma deosebita de relatie directa intre doua finite, bolnavul si medical sau, pe care nici o lucrare nu poate sa le inlocuiasca. Dar, in acelasi timp, medicina beneficiaza din ce in ce mai mult si intr-un ritm din ce in ce mai alert de experienta stiintelor exacte, de experienta cercetarii. Citito
rul contemporan trebuie, din acest motiv sa poata dispune de o lucrare care-I ofera definitiile si explicatiile necesare pentru a intelege medician de azi.
Obiectivul acestei lucrari - si acesta nu este cel mai neansemnat - este dea remedia lipsa de comunicare atat de des reprosata medicului. Dictionarul trebuie sa-i permita bolnavului sa-si indeplineasca rolul in dialogul necesar cu medical. Daca cititorul poate in acest fel sa sbordeza mai bine o consultatie medicala sa sa-si asume mai bine responsabilitatea in ceea ce priveste propria-i sanatate, aceasta inseamna ca Dictionarul de medicina isi va indeplini rolul.
Dictionarul contine mai mult de 3500 definitii clasificate de la A la Z:
- termini medicali;
- prevenirea, evolutia si tratamentul bolilor;
- diferite acte chirurgicale;
- notiuni de anatomie si de fiziologie;
- desrierea desfasurarii unor examene medicale;
- rolul si actiunea medicamentului;
- tehnici de prim ajutor in cazuri de boala sau de accident.
Prefata: Ives Morin
Traducerea: Elena I. Burlacu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1056 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.