Chirurgie orala si maxilofaciala, editia a III-a

Chirurgie orala si maxilofaciala, editia a III-a
-8%
Preț: 172,48 lei
187,48 lei (-8%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 1312
Format: 16/84x108
Categoria: Stomatologie

DESCRIERE

Lucrarea de fata, ale carei editii anterioare, atât de solicitate, s-au epuizat rapid, isi propune sa abordeze probleme de chirurgie maxilofaciala, nu numai in limita unor capitole prevazute in planurile de invatamânt, ci si in contextul activitatii de zi cu zi, care se desfasoara atât in cabinetele de stomatologie, dar si in serviciile de chirurgie orala si maxilofaciala. Astfel, pe lânga notiunile elementare, sunt prezentate si unele aspecte de specialitate mai dezvoltate, precum si o serie de metode si tehnici de tratament intrate in arsenalul terapeutic in ultimii ani. Fara ca lucrarea sa se transforme intr-un manual de tehnici chirurgicale, sunt expuse si unele tehnici operatorii, unele detaliate pe timpi operatori. De asemenea, a fost respectata experienta fiecarei scoli de chirurgie orala si maxilofaciala din tara, aceasta neinfluentând in nici un fel unitatea lucrarii.

Cuprins: Investigatia clinica oro-maxilofaciala. Particularitatile interventiilor de chirurgie orala si maxilofaciala. Extractia dentara. Chirurgia endodontica. Replantari si transplantari dentare. Tratamentul chirurgical al parodontopatiilor marginale cronice. Chirurgia proprotetica. Patologia eruptiei dentare. Incluzia dentara. Infectiile oro-maxilofaciale. Afectiuni de origine dentara ale sinusului maxilar. Actualitati microbiologice. Durerea in teritoriul oro-maxilofacial. Leziuni traumatice ale partilor moi oro-faciale. Fracturile mandibulei. Fracturile de masiv facial. Traumatismele dento-parodontale. Chisturile maxilare. Chisturile partilor moi cervico-faciale. Tumorile benigne si hiperplaziile tesuturilor moi oro-faciale. Tumorile benigne ale maxilarelor. Tumorile odontogene ale maxilarelor. Tumorile maligne oro-faciale. Tumorile maligne ale maxilarelor si adenopatiile cervicale. Patologia glandelor salivare. Patologia articulatiei temporo-mandibulare. Malformatii congenitale ale fetei si maxilarelor. Tratamentul chirurgical al anomaliilor dento-maxilare. Reconstructia osoasa in chirurgia in oro-maxilofaciala. Lambourile de piele in chirurgia oro-maxilofaciala.

Adresabilitate: Medici stomatologi, chirurgi maxilofaciali, studenti in stomatologie.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.