Chirurgie volumul I. Propedeutica si tehnici de baza

Chirurgie volumul I. Propedeutica si tehnici de baza
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Chirurgie
Preț: 55,68 lei
65,50 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Volumul de fata prezinta o serie de capitole curriculare necesare pentru introducerea in studiul pregatirii medicale in special pentru studentii anului II, asistenti medicali si moase, dar si pentru alte categorii de studenti medicisti, capitole utile pentru practica de spital si ambulator.
In afara notiunilor de asepsie si antisepsie, infectie, sterilizare, hemoragie, traumatisme, soc, anestezie, antibiotice, utile oricarui cadru medical, manualul prezinta si unele tehnici medico-chirurgicale elementare de baza ale practicii profesiunii medicale cum sunt: instrumentarul pentru chirurgie deschisa si laparoscopica, injectiile, incizia si sutura, pansamentele, drenajul, cateterisme etc. Am prezentat de asemenea unele notiuni de baza ale acordarii primului ajutor in urgente medico-chirurgicale cum sunt hemostaza, resuscitarea cardio-respiratorie, transfuzia, oxigenoterapia etc.
Manualul are o prezentare clara, didactica, ilustrat cu multe desene si fotografii ce fac parcurgerea sa cu multa placere si notiunile mai accesibile intelegerii si fauririi lor.
Autori coordonatori
Prof. univ. dr. Fane Ghelase
Prof. univ. dr. Dorin Mercut
Anul aparitiei: 2012

Nr. pagini: 299

Format: 17. 5x24. 5 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1740 sec