Chopra Deepak, Viitorul lui Dumnezeu. O abordare practica a spiritualitatii pentru vremurile noastre

Chopra Deepak, Viitorul lui Dumnezeu. O abordare practica a spiritualitatii pentru vremurile noastre
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 20,88 lei
29,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Poate fi reinviat Dumnezeu intr-o epoca dominata de scepticism?

Dumnezeu este in dificultate. Ateismul militant, in fruntea caruia s-a pozitionat Richard Dawkins, sustine ca in lumea moderna divinitatea este un mit demodat. Deepak Chopra isi exprima cu pasiune dezacordul, considerand ca acum este momentul perfect pentru a face din spiritualitate o cunoastere trainica a realitatii superioare.

„Credinta trebuie salvata spre binele tuturor, sustine autorul, pentru ca din ea izvoraste pasiunea pentru etern, care este si mai puternica decat dragostea. Multi dintre noi au pierdut acea pasiune sau n-au cunoscut-o niciodata." In orice epoca, credinta este un strigat din inima. Dumnezeu este constiinta superioara care raspunde la acest strigat.„Singura, credinta nu ni-l poate oferi pe Dumnezeu, dar poate realiza ceva mai oportun: sa-l faca pe Dumnezeu posibil."

„In Viitorul lui Dumnezeu, Deepak Chopra analizeaza cu precizie asertiunea ateismului militant potrivit careia viata nu are nici o semnificatie sau scop si, intr-un univers intamplator, nu are nevoie de credinta. El demasca aceasta controversa intre credinta si necredinta si motiveaza cu claritate de ce este posibil si necesar sa ne depasim dogmele simpliste care au sustinut o disputa perimata si din ce in ce mai inutila."
Dr. Dean Radin, autor al cartilor The Conscious Univers si Supernormal.

„Lupta neintrerupta intre cele doua conceptii despre lume, cea religioasa si cea stiintifica, a adus gandirea occidentala intr-o stare de mare confuzie. In cartea de fata, vizionarul Deepak Chopra si-a asumat sarcina de, asa cum numai el reuseste."
Amit Goswami, fizician si autorul cartilor The Self-Aware Univers, The Quantum Doctor si How Quantum Activism Can Save Civilisation.

Deepak Chopra a scris peste 80 de carti traduse in 40 de limbi, multe dintre ele prezente pe lista de bestsellers New York Times. Il puteti vizita la adresa DeepakChopra. co

Nr. de pagini: 280
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1190 sec