Christopher Penczak, Magia si reiki

Christopher Penczak, Magia si reiki
-30%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Ezoteric
Preț: 20,93 lei
29,90 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Magia Reiki nu este un manual cu tehnici Reiki pentru initiati, dar poate fi un instrument util pentru cunoscatorii si practicantii interesati de metafizica, de magie si de elemente complementare.

In aceasta carte a experimentelor, Christopher Penczak exploreaza multe aspecte ale practicii Reiki, precum si legaturile cu arta magiei. Cititorii vor descoperi informatii de baza despre tehnica de vindecare Reiki si istoria ei, precum si idei controversate.


Aceasta nu este o carte obisnuita despre sistemul Reiki. Desi veti afla din ea multe informatii de baza cu privire la Reiki, ca tehnica de vindecare, inclusiv despre istoria lui, pozitiile mainilor si asa mai departe, nu veti gasi aici o perspectiva conservatoare.

Magia si Reiki reprezinta o explorare a mai multor sisteme de vindecare numite acum Reiki, vazute ca un ansamblu de traditii magice, miraculoase. Majoritatea membrilor comunitatii traditionale Reiki nu considera aceasta tehnica o forma de magie. Si mare parte dintre adeptii adevaratei magii nu considera ca Reiki este legat de breasla lor.

In practica mea, le-am folosit pe amandoua si am constatat ca sunt incredibil de tamaduitoare, valoroase si spirituale. Pentru mine, amandoua sunt fatete ale aceleiasi forte, doar ca utilizez mecanisme diferite, iar mecanismele in sine nu sunt chiar atat de diferite, daca sunt analizate indeaproape. Dupa ce am explorat ambele comunitati, am constatat ca exista mult mai multe interferente decat s-ar crede, numai ca nimeni nu vorbeste despre similitudinile dintre Reiki si magie. Asa ca vom incepe vin dialog pe care multi s-ar putea sa il considere controversat. Vom aduce laolalta doua lumi care s-au suprapus intotdeauna…

CUPRINS:

1. Magia si Reiki
2. Miturile Reiki
3. Primul nivel: Reiki unu
4. Al doilea nivel: Reiki doi
5. Al treilea nivel: Maestrul Reiki
6. Dincolo de Usui: Noi traditii Reiki
7. Noi simboluri Reiki
8. Reiki magic
9. Ghizii spirituali Reiki
10. Trezirea Reiki si trezirea spirituala
11. Reiki cu cristale
12. Reiki si magia plantelor
13. Viitorul Reiki

ANEXE:

Anexa 1 - Alte simboluri Reiki
Anexa 2 - Reiki pe baza de plante
Anexa 3 - Magia culorilor
Anexa 4 - Indice al simbolurilor

Nr. de pagini: 304
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1023 sec