CIA SI ASASINAREA CELOR DOI KENNEDY. Cum si de ce au conspirat agentii SUA sa-i asasineze pe JFK si RFK

CIA SI ASASINAREA CELOR DOI KENNEDY. Cum si de ce au conspirat agentii SUA sa-i asasineze pe JFK si RFK
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 26,18 lei
34,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

ISTORIA SECRETA A CELEI MAI  INTUNECATE PERIOADE DIN ACTIVITATEA CIA

De-a lungul timpului, CIA a fost acuzata de actiuni conspirative si de coruptie. In intreaga lume au fost organizate lovituri de stat violente, oameni importanti rapiti si mari lideri ai lumii dati pe mana agentilor CIA. In anii 1960, metodele folosite pentru a-si apara interesele si a se pune la adapost, pe cheltuiala poporului american, erau la fel de dure.

Autorul Patrick Nolan cerceteaza implicarea CIA in asasinarea presedintelui John F. Kennedy si a senatorului Robert F. Kennedy - motivele pentru care cei doi frati au fost asasinati si cum agentii serviciilor secrete au orchestrat conspiratia cea mai josnica din istorie. Nolan aprofundeaza cercetarile facute de oamenii de stiinta din domeniul medico-legal, istorici, criminalisti care sunt de parere ca au ramas intrebari fara raspuns in ceea ce priveste asasinarea lui John F. Kennedy, in urma cu 50 de ani, si cea a lui Robert F. Kennedy, din 1968.

In aceasta carte - cel mai recent studiu in legatura cu cele doua asasinate - Patrick Nolan ne prezinta esenta a mai bine de un deceniu de cercetari… Ipotezele sale sunt sustinute de probe convingatoare si de o documentatie exhaustiva. El a preluat ceea ce unii considera ca sunt dosare solutionate si, cu ajutorul unei analize atente a faptelor si a probelor, a descoperit noi  raspunsuri la intrebarile care au existat in legatura cu aceste atentate violente de subminare a vointei nationale petrecute in anii 1960. - Dr. Henry C. Le

Traducere: Sorin Serb
Format: 13x20 cm
Numar pagini: 448
Anul aparitiei: 2013
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1881 sec