Cinci disfunctii ale muncii in echipa - editia Capital

Cinci disfunctii ale muncii in echipa - editia Capital
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 9,52 lei
11,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

O fabula despre lideri,, Cinci disfunctii ale muncii in echipa" scrisa de Patrick Lencioni

 

Patrick Lencioni prezinta o poveste captivanta si instructiva din lumea fascinanta si complexa a echipelor. Kathryn Petersen, CEO la DecisionTech, se confrunta cu o criza des intalnita in viata liderilor: omogenizarea unei echipe dezorganizate, care ameninta existenta intregii companii. Va reusi? Va fi concediata? Va da faliment compania? Povestea scoate in evidenta faptul ca a conduce o organizatie inseamna, mai ales, curaj si gandire patrunzatoare.

De-a lungul derularii acestei„fabule pentru lideri“, Lencioni caracterizeaza cele cinci disfunctii intalnite pana si in cele mai sudate echipe: absenta increderii, teama de conflict, lipsa angajamentului, evitarea responsabilitatilor si neatentia la rezultate. El propune un model plin de forta si mai multi pasi concreti, prin intermediul carora aceste obstacole pot fi trecute, cladind in felul acesta o echipa unita si eficienta."Cinci disfunctii ale muncii in echipa" este o fabula care te tine cu sufletul la gura, destinata celor care se straduiesc sa devina liderii unor echipe exceptionale.

 

 

Patrick Lencioni este fondator si presedinte al companiei The Table Group, Inc., o firma de consultanta infiintata in 1997 in domeniul managementului si axata, in principal, pe rezolvarea problemelor de munca in echipa, leadership si sanatate organizationala. Este considerat„un model definitoriu pentru urmatoarea generatie de teoreticieni ai afacerilor“.

In calitate de consultant si orator marcant, Lencioni a lucrat cu mii de oameni cu functii executive in cadrul unor organizatii din diferite domenii: tehnologie de varf, universitati, companii din topul Fortune 500 sau organizatii nonprofit. Printre clientii sai, se numara Southwest Airlines, Sam’s Club, AT&T, Bechtel, Cisco, Mitsubishi, Sprint, Microsoft, New York Life, Allstate, Visa si FedEx.

Inainte de a fonda The Table Group, a lucrat la firma de consultanta in management Bain& Company, dar si la Oracle Corporation si Sybase, unde a fost vicepresedinte cu atributii legate de dezvoltarea organizationala. De asemenea, a facut parte si din Consiliul Director National pentru Make-a-Wish Foundation of America, intre 2000 si 2003.

Pasiunea lui Patrick Lencioni pentru organizatii si echipe se reflecta in carti (sase titluri, dintre care cinci devenite bestseller), articole publicate in presa, conferinte, seminarii si activitatea de consultanta. Cinci disfunctii ale muncii in echipa se afla de multa vreme pe listele de bestselleruri publicate de New York Times, BusinessWeek, Wall Street Journal si USA Today. Patrick Lencioni a fost citat de numeroase publicatii de prestigiu (Fast Company, Inc. Magazine, USA Today, Entrepreneur si Harvard Business Review).


Numar pagini: 241
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2007 sec