Cine ar putea fi la ora asta? (Volumul 1 din seria TOATE INTREBARILE GRESITE)

Cine ar putea fi la ora asta? (Volumul 1 din seria TOATE INTREBARILE GRESITE)
-30%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Povestiri
Preț: 15,33 lei
21,90 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Bestseller New York Times, tradus in peste 13 limbi, Cine ar putea fi la ora asta? este primul din cele patru volume ale seriei comic-autobiografice Toate intrebarile gresite semnate Lemony Snicket.

Cartea relateaza ucenicia unui baiat de aproape 13 ani, in cadrul unei societati secrete, care pare sa puna intotdeauna intrebarile gresite. Lemony Snicket, ucenicul in cauza, paraseste metropola in care locuieste si ajunge in Patatul-de-langa-Mare, un oras aproape pustiu, aflat in vecinatatea unei mari secate, pornind astfel in rezolvarea primului sau caz sub indrumarea Therodorei S. Markson. Cei doi au fost angajati de doamna Murphy Sallis sa recupereze Bestia Zbarnaitoare, o statuie infatisand o creatura mitica, evaluata la o considerabila suma de bani, de la vecinii si dusmanii ei de generatii, familia Mallahan. Nimic nu este insa ceea ce pare... si, ei bine, adultii sint cam prostanaci... iar Snicket nu-si poate lua gandul de la o persoana foarte draga pe care a lasat-o in metropola.

Cu ajutorul sau in pofida piedicilor puse de Moxie si Ellington, doua fete pe care le intalneste in Patatul-de-langa-Mare, va reusi oare Snicket sa-si tina promisiunea si sa rezolve misterul?

Numar pagini: 224
Anul aparitiei:  2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1773 sec