Cine m-a facut femeie - Cristian Andrei

Cine m-a facut femeie - Cristian Andrei
-18%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Carti diverse
Preț: 20,50 lei
25,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cine m-a facut femeie Tu, femeie, esti o bijuterie, o cetate si un mister. Esti o bijuterie pentru ca ai o sensibilitate aparte si o alcatuire deosebit de complexa. Cu toate ca este atât de sensibil, corpul tau este rezistent ca o cetate. De ce esti un mister? Pentru ca nimeni nu stie cum de ghicesti atâtea lucruri si unde gasesti atâta putere sa lupti când esti disperata...
Pentru ca forma ta de femeie poate fi desenata cu mâinileîn aer de catre acela care te-a mângâiat macar o data.
Te multumeste faptul ca esti femeie? Simti feminitatea ta? Unde simti asta si când? Cele mai multe femeiîsi percep feminitatea când sunt priviteîntr-un fel anume: cu admiratie, cu dorinta, cu invidie chiar. Euîti pot spune ce anume ma face sa cred ca esti femeie: liniile si miscarile tale sunt fine si line, pielea e fragila si miroaseîntotdeauna a flori, genele clipescîn ritmul emotiilor, genunchii se strângîn fata unui strain, copiii mici te fac sa zâmbesti... Traindîntr-o lume a barbatilor, spui uneori ca acestea sunt mai degraba slabiciuni, dar tocmai ele au putere asupra celor ce conduc lumea! (Dr. Cristian Andrei)

O carte ca o oglinda. Autorul, dr. Cristian Andrei, te asazaîn fata ei si-ti arata cine, ce, cum si de ce te poate face sa te simti implinita.
 
Nr. de pagini: 152
Anul aparitiei: 2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1331 sec