Circuite electronice fundamentale
29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)

Circuite electronice fundamentale

Circuite electronice fundamentale
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Cursuri
Preț: 29,93 lei
39,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Circuite Electronice Fundamentale isi propune sa evidentieze concepte si principii de baza folosite in analiza si proiectarea circuitelor integrate, aducand in fata specialistilor inclusiv idei si metode originale ale scolii romanesti de profil.

Cartea este deopotriva un manual universitar si o monografie, care reuseste o tratare unitara a blocurilor fundamentale din structura circuitelor MOS si bipolare: surse de curent si sarcini active, referinte de tensiune, convertoare CC, amplificatoare diferentiale, etaje de iesire, cascod si parafaza.

In plus, sunt studiate circuite electronice cu functii precis definite: amplificatoare, stabilizatoare, oscilatoare, prezente in structura sistemelor electronice audio-video de larg consum, in electronica auto, in echipamente medicale, etc.

Latura inginereasca a lucrarii este concretizata prin exemple numerice si comentarii prin care se demonstreaza functionarea, performantele, limitarile, precum si aplicatiile tipice ale acestor circuite. In majoritatea cazurilor, sunt prezentate scheme reale din practica proiectantilor de circuite integrate.

Lucrarea se adreseaza studentilor de la facultatile cu profil electric, de electronica si telecomunicatii, de automatica si stiinta calculatoarelor, dar este recomandata, in aceeasi masura, cadrelor didactice si doctoranzilor cu preocupari in domeniul microelectronicii.


Nr. pagini: 318
Format: 18 x 24,5
Anul aparitiei: 2013
Autor(i): Gheorghe Brezeanu, Florin Draghici
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Circuite electrice fundamentale

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cursuri - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1867 sec