Cititorul lui Albert Camus
20,25 lei
22,50 lei (-10%)

Cititorul lui Albert Camus

Cititorul lui Albert Camus
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Memorialistica
Preț: 20,25 lei
22,50 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cititorul lui Albert Camus. Albert CAMUS (1913-1960) a reprezentat un punct de cotitura in panorama narativa si ideologica a vechii Europe. Nascut intr-un cartier sarac din Alger,
scriitorul francez a fost fidel unui angajament politic si creator care avea sa-l conduca spre cistigarea Premiului Nobel pentru Literatura in 1957.
Avind drept arme integritatea si libertatea de gindire, proza sa a influentat in mod decisiv ultimele generatii de cititori.„Cititorul lui Albert Camus”
e o exegeza completa pentru oricine doreste sa se apropie de parcursul existential al scriitorului si sa patrunda intelesurile profunde ale operei sale.
Lasindu-ne purtati de mina unui specialist, vom vizita Algeria natala si vom fi martorii luptei politice si literare a celui care a creat„Strainul”,
„Caligula” sau„Ciuma”. Scrisa intr-un limbaj clar si direct, cartea de fata cuprinde: * O biografie intima a autorului si a a nturajului sau. *
O istorie detaliata a elaborarii scrierilor sale si a ecourilor trezite de acestea. * Numeroase ilustratii. * Analiza amanuntita a tuturor operelor sale.
* Cronologia lui Camus si a epocii in care a creat.„Astazi a murit mama. Sau poate ieri, nu stiu. Am primit o telegrama de la azil:„Mama decedata.
Inmormintarea miine. Sincere condoleante”. Asta nu inseamna nimic. Poate ca a fost ieri.” Albert CAMUS

Nr. pagini: 208
Format: 135x210

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2377 sec