Civilizatii antice
95,99 lei
119,99 lei (-20%)

Civilizatii antice

Civilizatii antice
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Non-fiction
Preț: 95,99 lei
119,99 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

La ce bun o carte despre Antichitate?

Fiindca aceasta epoca ne fascineaza chiar si la acest inceput de secol XXI: carile, benzile desenate, filmele, documentarele de televiziune consacrate personajelor sau evenimentelor unui trecut indepartat se inmultesc si vizeaza un public tot mai larg.

Acest volum contureaza o panorama ampla a marilor civilatii ale umanitatii, abordate pe masura aparitiei lor - de la primele piramide egiptene la inceputul mileniului III i.Hr. la cucerirea Romei de catre vizigoti in secolul v d.Hr.

Tezeu infruntand minotaurul, batalia de la Qadesh, construirea Templului de la Ierusalim, nasterea budismului, moartea Cleopatrei, crucificarea lui Isus, fondarea orasului Teotihuacan prin sacrificii umane... Mai mult sau mai putin cunoscute, aceste evenimente, parte a patrimoniului nostru comun, antreneaza cititorul in descoperirea acestei epoci fundamentale si extrem de fertile din istoria omenirii.

Acest volum bogat ilustrat, cu peste 400 de reprodiceri de opera de arta, a fost coordonat de reputata cercetatoare Catherine Salles, conferentiar la Universitatea Paris X-Nanterre.ISBN: 978 973 717 219 8
Nr pagini: 336
Format: Ilustrat

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Non-fiction

Created in 0.1561 sec