Cleopatra. Cand eram zei
27,90 lei
34,88 lei (-20,01%)

Cleopatra. Cand eram zei

Cleopatra. Cand eram zei
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Personalitati
Preț: 27,90 lei
34,88 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Uluitor de frumoasa si de o inteligenta feroce, Cleopatra a VII-a a Egiptului abia iesise din adolescenta când a mostenit cel mai mare imperiu din lume, un imperiu care seîntindea din deserturile fierbinti ale Egiptului inferior pâna la stralucitoarea metropola mediteraneana a Alexandriei, cu celebrele sale biblioteci, magazii si comori.
Amenintata la tot pasul de conspiratii de curte si de tradari ale romanilor, tânara regina a fost nevoita sa fuga din Alexandria, traindîn exil, pe când o armata strainaîi ocupa orasul si propriii fratiîi complotau prabusirea. Fara a avea nimic de pierdut, Cleopatra a cautat cu curaj sa se asocieze cu singurul om careîi putea garanta siguranta Egiptului, Iulius Cezar, un politician fara scrupule si un general calitîn lupte care avea o mare slabiciune pentru femei. Rezultatul a fost o pasionala legatura amoroasa care a scandalizat Roma si a aruncat-o pe Cleopatraîn lumea sclipitoare, dar ucigatoare a intrigilor si razboaielor imperiale, o lume pe care ea avea s-o electrizeze si s-o manipuleze si dupa moartea lui Cezar .
Ajunsa la apogeul puterii si al gloriei, Cleopatra s-aîndragostit de protejatul si succesorul lui Caesar, Marc Antoniu, un general chipes la fel de cunoscut pentru hedonismul lui de betiv si pentru victoriileîn batalie. Impertinent, imprevizibil si nedemn deîncredere, Antoniu scapa cu repeziciune fraiele Imperiului Roman, pe care odinioara le tinuse strâns, si, o data cu ele, si norocul Cleopatrei. Când,în cele din urma, curentul s-aîntors irevocabilîmpotriva ei, mândra regina a ticluit o ultima manevra spectaculoasa, menita sa-i salveze copii, imperiul si locul personalîn pantheonul celor mai gloriosi zei.


Anul aparitiei: 2012
Nr.pagini: 462

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

27,20 lei
34,00 lei (-20%)
26,88 lei
33,60 lei (-20%)
28,00 lei
35,00 lei (-20%)
6,40 lei
8,00 lei (-20%)
6,40 lei
8,00 lei (-20%)
Created in 0.1265 sec