CLINICA MAYO: DESPRE BOLILE INIMII
22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)

CLINICA MAYO: DESPRE BOLILE INIMII

CLINICA MAYO: DESPRE BOLILE INIMII
-25%
ISBN: 973-684-450-1
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 432
Categoria: Cardiologie
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

Obiectivul oricarei educatii despre sanatate este de a schimba conduita barbatilor, a femeilor si a copiilor prin a ii invata sa aiba grija de corpul lor. (Charles H. Mayo - 1932)

Publicata pentru prima data cu opt ani in urma, Cartea inimii se prezinta astazi publicului roman intr-o formula recenzata extensiv si actualizata de cadrele medicale ale sectiei de boli cardiovasculare si medicina interna din renumita Clinica Mayo.
Valorificand progresele imense inregistrate de medicina moderna, in acest caz cele consemnate in domeniul cardiologiei, Bernard J. Gersh - doctor in medicina si redactor-sef in cadrul editurii functionand pe langa Clinica Mayo - isi propune prin cartea sa sa atraga atentia publicului cititor, interesat de propria stare de sanatate, asupra bolilor cardiovasculare, cauze frecvente ale mortalitatii inregistrate in lume, maladii atingand, inainte de varsta de 60 de ani, milioane de locuitori ai planetei. In acest sens, doua sunt caile de atac ale temei: evitarea bolilor cardiovasculare, respectiv abordarea efectiva a acestora, pentru cei atinsi de vreuna dintre ele, in concordanta cu recomandarile medicului.
Adjuvant al sfatului medicului curant sau al celui dat de medicul de specialitate, cartea Clinicii Mayo cuprinde informatii de baza, competente si usor de inteles, despre anatomia, fiziologia si patologia bolilor cardiovasculare, ca si despre prevenire, tratament si reabilitare. Toate aceste informatii sunt completate de un capitol important, dedicat nutritiei, esentiala in mentinerea sanatatii inimii.
La tot pasul, consultantului lucrarii ii sunt oferite si scurte sinteze, indicii pentru sanatatea inimii; esentializate si usor de citit, acestea cuprind sfaturi practice, indicatii de aplicat in viata de zi cu zi. Nu in ultimul rand, un rol important in economia cartii il au ilustratiile medicale, oportune in mai buna intelegere a celor teoretizate.


Nr. de pagini : 432
Anul aparitiei : 2009

REVIEW-URI

Rating general
5
1 review
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
Nici un doctor nu poate sta ore intregi cu pacientul sa-i explice in cel mai mic detaliu ce probleme de sanatate are . Recomand cu caldura atat oamenilor cu probleme cardiace cat si profesionistilor din medicina .
Created in 0.1253 sec