Clubul de pe 5th Avenue

Clubul de pe 5th Avenue
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 30,30 lei
36,95 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Clubul de pe 5th Avenue de Candace Bushnell. Candace Bushnell este autoarea romanului care a stat la baza celebrului serial Totul despre sex, distins cu opt Globuri de Aur.
 
Clubul de pe 5th Avenue (2008) este o poveste plina de umor, voluptate si suspans despre bani si celebritate, despre putere si pericolele sale, despre dorinta de ascen­siune sociala si dezamagirea visurilor spulberate, proiec­tata pe fundalul elegant si stralucitor al Manhattanului zilelor noastre. Candace Bushnell surprinde cu o fidelitate uimitoare viata tumultuoasa a societatii elitiste din 5th Avenue nr. 1, printre ai carei membri se numara personaje sofisticate si pitoresti: figuri mondene, actrite, scenaristi, scriitori, finantisti, avocati sau colectionari de arta. Simbol prin excelenta al opulentei, influentei sociale si bunului-gust, imobilul olimpian din 5th Avenue nr. 1 exercita asupra tuturor o fascinatie diabolica si nici un pret– fie ca este vorba de intrigi, casatorii din interes, trafic de antichitati furate, razbunari perfide sau chiar crime– nu pare prea mare pentru a te numara printre locatarii lui privilegiati.
 
„Candace Bushnell abordeaza cu ironie materialismul vietii urbane, aglomeratia si viteza metropolei, unde faima si bogatia domnesc pretutindeni, dar nu sint niciodata usor de atins. Scriitoarea are curajul de-a aduce toate aceste aspecte in prim-plan cu o maiestrie demna de romanele lui Jane Austen.” (The Guardian)
 

ANUL APARITIEI:     2010
NUMAR PAGINI:    552
FORMAT:    106x180
   
   
   

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

28,66 lei
34,95 lei (-18%)
24,56 lei
29,95 lei (-18%)
24,56 lei
29,95 lei (-18%)
Created in 0.1214 sec