Coaching pentru performanţă

Coaching pentru performanţă
PRP: 39,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 31,98 lei
Diferență: 7,02 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 232
Format: 14.5 x 20.5 cm

DESCRIERE

Coaching pentru performanţă. Formare personală, performanţă şi scop - Sir John Whitmore.

Aflată la a treia ediţie, Coaching pentru performanţă este biblia industriei şi cu siguranţă lucrarea de referinţă pe care se bazează cei care predau lecţii de business. Cam tot ceea ce e cunoscut ca fiind training de afaceri a pornit de la Timothy Gallwey şi de la tehnicile de antrenament sportiv ale lui Sir John Whitmore. În consecinţă, cartea prezintă o bază simplă pentru traineri, plecând de la concepte precum conştientizarea şi responsabilizarea prin metoda întrebărilor şi a abilităţii de a asculta. El prezintă modelul G R O W (S R O V) pentru care este recunoscut - Scop, Realitate, Opţiune, Voinţă - ca format pentru cursurile de training. Cartea începe cu câteva convingeri ale trainerilor. Spre deosebire de modelele vechi în management, care funcţionează de la abordarea "morcov şi băţ", un trainer crede în potenţialul clientului. Whitmore crede că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt conştienţi. Responsabilitatea trebuie sa îl caracterizeze pe client în tot ceea ce face. Întrebarile potenţeaza conştientizarea şi atenţia, menţinând în acelaşi timp şi responsabilitatea. Dacă trainerul îi spune ceva discipolului, atenţia poate creşte puţin, dar responsabilitatea este acum în mâna profesorului, sursa informaţiei. Întrebările îl fac pe client să fie atent la acţiunile sale, să se gândească la nivel mai înalt şi să îi dea răspunsuri pertinente celui care pune aceste întrebări.

"Toate indiciile sunt acolo - în muncă, în educaţie, în sănătate, în toate sectoarele - ca o mişcare esenţială de evoluţie porneşte de la ierarhie la responsabilitatea personală. Acest lucru este pozitiv şi esenţial pentru ca umanitatea să poată face faţă multiplelor probleme ale mediului înconjurător şi justiţiei sociale. Industria de training a crescut simţitor ca răspuns la această nevoie şi are o datorie enormă de a se ridica la nivelul aşteptărilor. Trainerii sunt "nevestele la vârsta a doua" ale acestei tranziţii care are loc pe tot mapamondul - trainingul e mult peste training"
Sir John Whitmore – Noiembrie 2007

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0831 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.