Codul comunicarii elegante
12,75 lei
15,00 lei (-15%)

Codul comunicarii elegante

Codul comunicarii elegante
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 12,75 lei
15,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Suntem ceea ce comunicam. Astazi, cand circulatia informatiei a capatat caracter global si instantaneu, acest adevar are o greutate mult mai mare. Teoretic, aproape nineni nu mai este izolat, iar ceea ce transmite pe un site de socializare, de pilda, poate fi citit de cineva aflat in celalalt capat al lumii. in plus, in mediul virtual, o anumita informatie poate rezista mult (uneori ani sau chiar decenii), indiferent de vointa emitatorului si, uneori, chiar spre regretul lui. O imensa si ubicua camera digitala ne urmareste pe toti, fie ca suntem pe strada, in fata unei institutii publice sau la scoala, inregistrandu-ne chipul, atitudinea, gesturile si cuvintele.
Suntem ceea ce comunicam si comunicam permaent. Succesul in cariera, in viata de familie, in societate depinde in mod direct de felul in care stapanim acest proces delicat si vital.
Desigur, cu totii ne dorim sa deprindem usor si repede arta de a comunica eficient, cu totii speram sa o practicam cat mai dezinvolt. Unele lucruri pot fi invatate"din mers", pentru altele este nevoie de acumularea unor cunostinte si chiar de o anumita exersare. La urma urmei, nimic nu se obtine fara munca, timp si motivatie!
De aceea, lucrarea de fata vine in intampinarea tinerilor (dar si in intampinarea parintilor acestora si a dascalilor care incearca sa-i ajute In acest sens), care doresc sa se initieze sau chiar sa exceleze in"tainele" comunicarii, dar se adreseaza si publicului larg, interesat de subiect. Autorii au facut tot ce le-a stat In putinta pentru a oferi cititorilor o prezentare cat mai accesibila si mai agreabila.

Nr. de pagini : 120
Anul aparitiei : 2013
Autori : Sorin Alexandru, Anca Dimcea, Maria Emilia Goian

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1678 sec