Codul de procedura civila. Comentariu pe articole

Codul de procedura civila. Comentariu pe articole
-20%
Preț: 135,20 lei
169,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Autor:
ISBN: 978-973-115-085-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 1504
Categoria: Cod

DESCRIERE

Codul de procedura civila. Comentariu pe articole

Prezentare:

Apariţia celei de-a treia ediţii a Comentariilor a fost determinată, în primul rând, de modificările legislative suferite de Codul de procedură civilă prin Legea nr. 459/2006. În acest context, ediţia de faţă a lucrării contribuie la dezvoltarea noilor principii şi reguli în materia executării silite, astfel cum au fost ele conturate prin acest act normativ. În al doilea rând, din dorinţa de a pune la dispoziţia cititorilor informaţie juridică relevantă şi de maximă actualitate şi de a-i ţine la curent cu ultimele evoluţii ale teoriei si practicii dreptului procesual civil, lucrarea a fost îmbogăţită cu jurisprudenţa şi doctrina publicate de la apariţia celei de-a doua ediţii şi până la sfârşitul anului 2006.

Lucrarea constituie un instrument util pentru toţi practicienii dreptului, care vor putea găsi, într-o singură lucrare, atât soluţii teoretice, cât şi practice la diversele probleme pe care, în mod inevitabil, viaţa juridică le ridică. Mai mult, sperăm că actuala ediţie a Comentariilor va stârni şi interesul specialiştilor şi practicienilor din domeniul executării silite, care vor desluşi, în cuprinsul lor, spiritul noilor orientări legislative în domeniu.
Nu în ultimul rând, lucrarea îi vizează şi pe tinerii absolvenţi ai facultăţilor de drept, care vor găsi aici repere procedurale semnificative şi utile pentru soluţionarea unora dintre problemele cu care se vor confrunta la începutul lor de carieră. Ei sunt cei chemaţi să desăvârşească marea reformă a justiţiei într-o Românie care azi face parte din marea familie europeană şi în cadrul căreia, fără îndoială, juristul trebuie să constituie un exemplu de onestitate şi imparţialitate.
„Autorul”

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.