Codul de procedura civila Septembrie 2023 EDITIE SPIRALATA, tiparita pe hartie alba

Codul de procedura civila Septembrie 2023  EDITIE SPIRALATA, tiparita pe hartie alba
Preț: 54,90 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare

DESCRIERE

 CODUL DE PROCEDURA CIVILA SEPTEMBRIE 2023

 

(EDITIE SPIRALATA)

 

 Dispozitii de aplicare

 

 Decizii ale Curtii Constitutionale

 

Recursuri in interesul legii

 

 Hotarari prealabile

 

 Dispozitii conexe

 

 Index

 

 Legea nr. 140/2022 privind unele masuri de ocrotire pentru persoanele

 

cu dizabilitati intelectuale si psihosociale si modificarea si completarea

 

unor acte normative (extras)

 

 Legea nr. 172/2022 pentru ratificarea Protocolului nr. 16 la Conventia

 

pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale,

 

adoptat la Strasbourg la 2 octombrie 2013 si semnat de Romania

 

la Strasbourg la 14 octombrie 2014

 

 Legea nr. 173/2022 pentru adoptarea unor masuri necesare punerii

 

in aplicare a Protocolului nr. 16 la Conventia pentru apararea drepturilor

 

omului si a libertatilor fundamentale, adoptat la Strasbourg la 2 octombrie

 

2013 si semnat de Romania la Strasbourg la 14 octombrie 2014 (extras)

 

%u25CF Legea nr. 220/2022 privind valorificarea adaptata a unor masuri dovedite

 

benefice pentru institutiile din domeniul justitiei instituite pe perioada

 

starii de alerta declarate in vederea prevenirii si combaterii efectelor

 

pandemiei de COVID-19 (extras)

 

 

 

   Lucrarea Codul de procedura civila Septembrie 2023 (editie spiralata), tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, contine textul Codului de procedura civila, actualizat, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

 

   Volumul Codul de procedura civila Septembrie 2023 (editie spiralata) cuprinde si: decizii ale Curtii Constitutionale; recursuri in interesul legii si hotarari prealabile; Legea nr. 140/2022 privind unele masuri de ocrotire pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale si psihosociale si modificarea si completarea unor acte normative (extras); Legea nr. 172/2022 pentru ratificarea Protocolului nr. 16 la Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, adoptat la Strasbourg la 2 octombrie 2013 si semnat de Romania la Strasbourg la 14 octombrie 2014; Legea nr. 173/2022 pentru adoptarea unor masuri necesare punerii in aplicare a Protocolului nr. 16 la Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale, adoptat la Strasbourg la 2 octombrie 2013 si semnat de Romania la Strasbourg la 14 octombrie 2014 (extras); Legea nr. 220/2022 privind valorificarea adaptata a unor masuri dovedite benefice pentru institutiile din domeniul justitiei instituite pe perioada starii de alerta declarate in vederea prevenirii si combaterii efectelor pandemiei de COVID-19 (extras).

 

   Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul procedurii civile si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie corespunzatoare.

 

   Lucrarea Codul de procedura civila Septembrie 2023 (editie spiralata) este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

 

 

 

   PRO LEGE – O colectie necesara oricarui jurist: 

 

reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia;

prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica;

seria PREMIUMdin cadrul colectiei PRO LEGE include un vast material informativ suplimentar (dupa caz, jurisprudenta europeana, mai multa jurisprudenta nationala si mai multe legi conexe integrale sau in extras, varii adnotari etc.);

fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

   COORDONAREA GENERALA a Colectiei PRO LEGE este asigurata de consilier juridic Oliviu Craznic. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0619 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.