Codul de procedura fiscala. Actualizat la 27 martie 2013

Codul de procedura fiscala. Actualizat la 27 martie 2013
-10%
Anul publicării: 2013
Categoria: Procedura
Preț: 49,50 lei
55,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Codul de procedura fiscala. Actualizat la 27 martie 2013 este comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, Jurisprudenta si norme metodologice.Editia 2013 a Codului de procedura fiscala pastreaza acelasi mod de sistematizare a informatiei din editiile precedente. Articolele Codului de procedura fiscala sunt urmate de normele metodologice si instructiuni de aplicare, trimiteri la legislatia secundara ori complementara precum si extrase privind jurisprudenta nationala si comunitara.

Comentariile autorului, trimiteri la doctrina sau extrase din informatiile publicate de autoritatile fiscale reprezinta tot atatea instrumente de validare sau de corectare a propriilor opinii si interpretari ale legislatiei fiscale.

Tinand cont de caracterul fundamental practic al acestei lucrari, in anexele lucrarii au fost incluse principalele acte normative care completeaza sfera de aplicare a Codului de procedura fiscala, astfel incat cititorul sa aiba la indemana informatiile relevante.Format: Academic
Anul aparitiei: 2013
Pagini: 400 (aproximativ)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1496 sec