Codul Divin al Vieţii

Codul Divin al Vieţii
-20%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 188
Format: 13,5 x 21,5
Categoria: Ezoteric
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Codul Divin al Vieţii.

Detalii
Timp de mulţi ani, genele au fost considerate imutabile: „Nu poţi face nimic în direcţia asta, este ereditar", era fraza repetată la fel de des ca o mantră. Dar studii recente arată ca genele funcţionează şi se schimbă în fiecare minut, în fiecare secundă. Conform cărţii Codul divin al vieţii, genele dezactivate au potenţialul de „a se trezi" şi de a transforma astfel personalitatea şi înfăţişarea umană. Această carte arată cum factorii mentali şi emoţionali - negativi, de exemplu stresul, şi pozitivi, cum ar fi bucuria, recunoştinţa şi spiritualitatea - au o mare influenţă în activarea sau dezactivarea genelor. În baza noilor descoperiri ştiinţifice şi a propriilor observaţii ale autorului, Codul divin al vieţii ne învaţă cum să ne trezim aptitudinile latente la orice vârstă. Cum? Dr. Murakami susţine că o atitudine pozitivă poate activa genele necesare pentru a aduce succesul şi fericirea în viaţa noastră, în acelaşi timp dezactivându-le pe cele negative. El numeşte acest proces „gândire genetică" - o abordare ştiinţifică a controlului genelor, prin cultivarea entuziasmului şi a inspiraţiei.

# „Societatea umană din secolul XX se confruntă cu provocări care nu pot fi soluţionate doar prin ştiinţă ori doar prin religie. Trebuie să îmbinăm înţelegerea spirituală şi cunoaşterea ştiinţifică modernă pentru a depăşi suferinţa cu care se confruntă omenirea. Cercetările atât de importante realizate de Kazuo Murakami ne duc mai aproape de acest scop.” Sfinţia Sa Dalai Lama

Dr. Kazuo Murakami este unul dintre geneticienii de vârf din întreaga lume şi profesor emerit la Universitatea Tsukuba, una dintre universităţile japoneze de elită. În 1963 şi-a luat doctoratul în Chimie agricolă la Facultatea de Agricultură a Universităţii Kyoto, devenind apoi cercetător la Universitatea Oregon Health & Science. În 1976, dr. Murakami şi-a început cariera didactică la Universitatea Vanderbilt, ca profesor asistent. A fost numit apoi profesor de biochimie aplicată la Universitatea Tsukuba în 1978, unde a început cercetările genetice. In 1983, a decodificat enzima renina umană – cu rol important în tratarea hipertensiunii – care i-a adus aprecierea internaţională. In 1990 a câştigat Premiul pentru Cercetare Max Planck. In 1994 a devenit director al Centrului de Cercetare Avansată Tsukuba, de la Universitatea Tsukuba. In 1996 i-a fost înmânat Premiul Academiei Japoneze, ca recunoaştere a realizărilor sale profesionale.
Caracteristici
# Numărul de pagini: 188
# Formatul în cm. (l x L): 13,5 x 21,5
# I.S.B.N.: 978-973-88026-8-1
# Traducător: Ruxandra Comşa
# Titlul original: The Divine Code of Life: Awaken Your Genes and Discover Hidden Talents

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1821 sec