Codul intelepciunii mayase (Accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii)

Codul intelepciunii mayase (Accelerarea timpului si trezirea constiintei omenirii)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 360
Categoria: Altele
Preț: 24,57 lei
28,90 lei (-14,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Codul intelepciunii mayase de Barbara Hand Clow. Imbinarea plina de inspiratie si riguros documentata a elementelor care compun aceasta carte, scrisa de Barbara Hand Clow, ofera un sprijin important in descifrarea semnificatiei proceselor de accelerare a timpului si de evolutie a omenirii. Ea prezinta o perspectiva revolutionara, reconfortanta si incurajatoare asupra viitorului nostru, dincolo de sfarsitul Calendarului Mayas.”

– Nicki Scully, autor al cartii Alchemical Healing (Vindecarea Alchimica)
„De acum si pana in 2012, parcurgem ceea ce mayasii numesc: Xi Balba bih, (Calea evlaviei). Instrumentele care ne ajuta sa privim accelerarea coplesitoare a timpului si fluxul evolutiei, pe care le experimentam prin ochii mariti ai sufletului, ne vor fi de mare ajutor pe parcursul acestor vremuri de transformari majore. Cartea este recomandata cu multa caldura pentru parcurgerea acestui proces.”

– Ariel Spilsbury, co-autor al cartii The Mayan Oracle: Return Path to the Stars

Codul intelepciunii mayase este o explorare profunda a modului in care, pe masura ce ne apropiem de sfarsitul Calendarului Mayas, timpul si constiinta se accelereaza, oferindu-ne un nou mod de a intelege universul. Folosind cercetarile lui Carl Johan Calleman, dar si ideile altor persoane care au studiat Calendarul Mayas, Barbara Hand Clow examineaza cei 16, 4 miliarde de ani de evolutie, pentru a decodifica tiparul creator al Pamantului– Mintea Lumii. Aceste tipare extraordinare culmineaza cu anul 2011, iar in timpul anului 2012, influentele astrologice ne vor inspira sa ajungem la Unime si Iluminare.
Codul intelepciunii mayase ne arata modul in care ciclurile temporale ale Calendarului se potrivesc cu datele legate de evolutia Pamantului si a galaxiei Calea Lactee. Aceste stadii de evolutie converg in perioada ultimilor ani ai Calendarului– perioada dintre 1999 si 2011. Razboaie si lupta pentru stapanirea unor teritorii, exploatarea resurselor si separarea de natura– toate fac parte din evenimentele zilnice ale acestor cativa ani, dar si a fenomenului de„grabire a timpului”. Barbara Hand Clow ne spune ca vindecarea noastra personala este cel mai important factor pe care trebuie sa-l urmarim acum, cand ne pregatim sa facem acest salt important spre evolutia omenirii– cel care este numit Trezirea Mintii Lumii.

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 360

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

27,20 lei
32,00 lei (-15%)
Created in 0.1156 sec