Codul muncii comentat si adnotat cu legislatie conexa si jurisprudenta relevanta de Alexandru Ticlea

Codul muncii comentat si adnotat cu legislatie conexa si jurisprudenta relevanta de Alexandru Ticlea
-10%
Preț: 107,10 lei
119,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017
Pagini: 722
Categoria: Cod

DESCRIERE

Codul muncii (Legea nr. 53/2003) este unul dintre cele mai importante acte normative din sistemul unitar al dreptului nostru. El se aplica atat raporturilor de munca aflate direct sub incidenta sa, cat si celor reglementate prin legi speciale [art. 1 alin. (2)], precum si celor neintemeiate pe un contract de munca, in masura in care normele speciale nu sunt complete si aplicarea lor nu este incompatibila cu specificul raporturilor de munca respective. Este cazul, de exemplu, al functionarilor publici, inclusiv al celor cu statut special, magistratilor, demnitarilor (primari, viceprimari etc.).

Pentru a veni in sprijinul personalului care utilizeaza in practica lor profesionala Codul muncii (specialisti in resurse umane, consilieri juridici, avocati, judecatori etc.), fiecare text al acestuia a fost comentat, avand in vedere doctrina de specialitate, deciziile Curtii Constitutionale, solutiile din practica judiciara, cu precadere ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pronuntate in interesul legii si in rezolvarea unor chestiuni de drept, precum si ale curtilor de apel din tara.

Ne-am referit, totodata, la dispozitii ale unor acte normative conexe, iar unele dintre acestea au fost reproduse la finalul lucrarii.

Am elaborat aceasta editie a Codului muncii comentat si adnotat cu legislatie conexa si jurisprudenta relevanta, animati de speranta ca va reprezenta, fara indoiala, un instrument util si practic de lucru si studiu pentru toti cei interesati.

Nr. de pagini: 722
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.