Codul Onoarei

Codul Onoarei
-20%
Autor: ,
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Romane
Preț: 51,92 lei
64,90 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Codul Onoarei - Editura Nemira. ÎN 1187... unul dintre supravietuitorii Bataliei de la Hattin, tânarul templier scotian Alexander Sinclair, ranit, se refugiazaîn desert. Aflând de executia celor cazuti prizonieri, nu pomeneste nimic despre statutul sauîn cadrul Ordinului Templului. Scotianul face parte din Sanctuarul Tainic al Ordinului. Mai mult, este unul dintre membrii stravechii Confrerii din Sion, o societate secretaîn interiorul altei societati secrete, necunoscuta de simplii membri si de sergenti.
DOI ANI MAI TÂRZIU... Sieur Henri St. Clair este trezitîn miez de noapte de suzeranul sau, Richard Inima de Leu, venit sa-l viziteze. Regele Richard strânge o armata pentru a elibera Tara Sfânta de sub dominatia lui Saladin si a sarazinilor lui si doreste ca sieur Henry, primul si cel mai iubit profesor al sau, sa-lînsoteascaîn calatoria pe mare, ca Maestru de Arme. Pe batrân nu-l trage inima sa mearga, caci Richard– sadic si nemaipomenit de egoist–îi displace si nici nu-i inspiraîncredere.
DAR VIITORUL... sau si al tânarului fiu André, cavalerîn plina ascensiuneîn cadrul Ordinului, depind de loialitatea fata de Richard. Sieur Henri stie ca Andréîl venereaza pe Alexander Sinclair, var mai vârstnic din ramura scotiana a familiei, care se aflaîn Tara Sfânta de ani de zile. Sperând ca va gasiîn Alexander un aliat pe un pamânt necunoscut, Sieur Henri accepta calatoria. Dar campania cruciadei si intrigile politice si personale din sânul ei aduc familia de St. Clair– si Ordinul–în pragul dezastrului.

„Jack Whyte e mai bun decât a fost vreodata. Istorie sângeroasa, mister sacru si o poveste careînainteaza prin timp ca un sarpe urias, prinzândîn strânsoarea sa pagâni si crestini, regi si soldati, profeti si cavaleri templieri– dar mai ales cititori...”
DIANA GABALDON

„Whyte creeaza cu maiestrie un tablou epic de proportii, fascinant prin abilaîmpletire a zbuciumului istoriei cu aventura literara clasica.”
Booklist

„O poveste fermecatoare despre batalii, intrigi politice, dorinta si dragoste, plina de detalii istorice sclipitoare. [...] O carte pe care dupa ce o citesti, o adaugi la colectie.”
Historical Novels Review
 Numar pagini:    944
    Numar volume:    2
    Format:    107x178 mm
    Aparitie:    Feb 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

30,30 lei
36,95 lei (-18%)
Created in 0.3509 sec