Codul penal
135,20 lei
169,00 lei (-20%)

Codul penal

Codul penal
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 1344
Categoria: Cod
Preț: 135,20 lei
169,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Codul penal. C.H. Beck

Lucrarea este concepută pe structura Codului penal în vigoare, fiecărui articol fiindu-i ataşate toate informaţiile necesare cu privire la aplicarea sa în practică: conexiunile cu alte acte normative; trimiteri la doctrina referitoare la articolul respectiv (monografii, articole publicate în revistele de specialitate şi note de practică judiciară); deciziile Curţii Constituţionale de admitere şi de respingere a excepţiilor de neconstituţionalitate cu privire la articolul respectiv; deciziile pronunţate în recursurile în interesul legii de către Curtea Supremă de Justiţie sau de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi deciziile de îndrumare pronunţare de fostul Tribunal Suprem; deciziile instanţelor judecătoreşti de drept comun.

Articolele din Codul penal sunt redate în forma în vigoare la data publicării cărţii, cu trimiteri la ultimele modificări suferite.
Jurisprudenţa este structurată în funcţie de problemele de drept pe care le tratează. Un instrument deosebit de important îl constituie indexul jurisprudenţei fiecărui articol.

În finalul cărţii, sunt inserate un index al Codului penal şi extrase din legislaţia conexă.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1384 sec