Codul penal. Legislatie consolidata si index actualizat la 25 octombrie 2017. Editie ingrijita de Dan Lupascu

Codul penal. Legislatie consolidata si index actualizat la 25 octombrie 2017. Editie ingrijita de Dan Lupascu
-10%
Preț: 15,21 lei
16,90 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare
Autor:
Anul publicării: 2017
Pagini: 168
Categoria: Cod

DESCRIERE

CODUL PENAL LEGISLATIE CONSOLIDATA SI INDEX: 25 OCTOMBRIE 2017

INCLUDE:

- corelatii cu vechile reglementari
- dispozitii de aplicare
- decizii ale Curtii Constitutionale
- recursuri in interesul legii
- hotarari prealabile
- dispozitii conexe


Editia 2/2017 a lucrarii Codul penal. Legislatie consolidata si index: 25 octombrie 2017, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul penal, actualizat la data de 25 octombrie 2017, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii si de aplicare si de dispozitii conexe, necesare unei depline intelegeri a noii reglementari. De asemenea, sub articole, s-au introdus trimiteri la vechea reglementare.

Volumul Codul penal. Legislatie consolidata si index: 25 octombrie 2017 include cele mai noi:

- decizii ale Curtii Constitutionale:
– D. C. C. nr. 518/2017 (M. Of. nr. 567 din 26 septembrie 2017);
- hotarari prealabile:
– Dec. ICCJ (Complet DCD/P) nr. 24/2017 (www. scj. ro).

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.
Lucrarea Codul penal. Legislatie consolidata si index: 25 octombrie 2017 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

Despre colectie:
PRO LEGE – O colectie necesara oricarui jurist:

- reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia
- prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

- seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

- fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

Nr. de pagini: 168
Anul aparitiei: 2017
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.092 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.