Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate

Codul personalitatii. Matricea celor paisprezece tipuri de personalitate
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Motivational
Preț: 19,27 lei
24,09 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Pornind de la un studiu efectuat pe 500 000 de persoane, Codul personalitatii ne dezvaluie caracteristicile fixe ce ne dicteaza comportamentul si ne arata cum constiinta de sine este cel mai important factor pentru obtinerea succesului si a satisfactiei personale.
Testul de personalitate IDISC, descris in aceasta carte, reprezinta o metoda moderna de evaluare a personalitatii, ce masoara trasaturile postulate pentru prima data de William Marston in anul 1928. Conform acestui model, comportamentul uman este reprezentat de patru factori de baza: dominanta, influenta, stabilitate si constiinciozitate, care definesc stiluri comportamentale ce se identifica cu patru tipologii aferente. Astfel, IDISC a identificat, pe baza unor studii complexe, desfasurate pe parcursul a zeci de ani, paisprezece tipologii care descriu comportamentul uman, precum si modul in care interactioneaza acestea.

In calitate de cititor al acestei carti, vei avea acces la un cod unic cu ajutorul caruia, vizitand site-ul www. personalitycode. com, vei putea completa, in doar 15 minute, testul online pentru determinarea propriului profil. Iar asta nu e tot! Vei afla informatii relevante despre propria personalitate, despre trasaturile care iti determina actiunile, despre tipologiile compatibile cu a ta, precum si despre felul in care poti interactiona eficient cu persoanele opuse tie. Aceste informatii sunt sustinute cu exemple concrete, materiale video si un program care te ajuta sa-ti fixezi obiective si care monitorizeaza permanent atingerea lor si evolutia ta.
Travis Bradberry ne demonstreaza ca dezvoltarea constiintei de sine si a inteligentei emotionale este singura modalitate viabila prin care ne putem valorifica trasaturile innascute si putem avea succesul dorit.

„O lectura mai mult decat placuta, ce reuseste sa-ti starneasca interesul prin intermediul povestirilor exemplificatoare pe care le expune. Deosebit de utila pentru problemele pe care le poti intampina la locul de munca, te ajuta sa-ti imbunatatesti relatiile cu colegii sau subalternii, cat si dezvoltarea personala.“
The Paramus Post

„Bradberry iti schimba fundamental perspectiva asupra succesului!“
Patrick Lencioni, autorul cartii Cinci disfunctii ale muncii in echipa. O fabula despre lideri

Travis Bradberry este un expert de renume mondial in studiul inteligentei emotionale. Tine cu regularitate prelegeri in cadrul unor corporatii prestigioase, cum ar fi Coca-Cola, Microsoft, Fortune Brands, Boston Scientific, Fortune Growth Summit, Society for Human Resource Management etc. Este, de asemenea, presedintele si cofondatorul companiei TalentSmart, care ofera servicii de consultanta atat pentru organizatii, cat si pentru persoane fizice care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile profesionale. Detine un doctorat in psihologie clinica si unul in psihologie organizationala. TalentSmart asigura servicii pentru organizatii de top, mai mult de jumatate dintre ele figurand in topul Fortune 500. Bradberry este coautorul cartii The Emotional Intelligence Quick Book 2. 0 si a publicat articole in Harvard Business Review, Fortune, Forbes, Newsweek si in alte publicatii cunoscute. Bestsellerurile lui au fost traduse in 25 de limbi si sunt comercializate in peste 150 de tari.


Titlu original: The Personality Code: Unlock the Secret to Understanding Your Boss, Your Colleagues, Your Friends... and Yourself
Numar pagini: 208 / Format: 13× 20 cm
Traducator: Victor-Paul Neamt
Anul aparitiei: 2012
Vezi și alte cărți: Persoane

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1791 sec