Codul secret al cristalelor (Vol. I)

Codul secret al cristalelor (Vol. I)
-15%
ISBN: 973-87337-6-6
Editura:
Pagini: 238
Preț: 15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descriere:

Dr. Dorin Dragos dezvaluie un secret de maxima importanta. Exista corelatii precise intre compozitia chimica, structura si incarcatura energetica a cristalelor. Si iata o veste fantastica: acest cod se afla acum la indemana ta.

Toate procesele care au loc inauntrul nostru, toate procesele din care facem parte sunt si fenomene energetice. Se stie ca un neuron isi descarca informatia catre un alt neuron prin camp electromagnetic. Cartea aceasta demonstreaza cu argumente solide si detalii provocatoare ca si cristalele amplifica, transforma, inmagazineaza si transfera energia.

Pietrele pretioase si semipretioase au puteri binefacatoare, tamaduitoare si magice. Pentru fiecare boala exista un cristal, vindecatorul tacut care ne activeaza resursele interioare. Corpul fizic nu poate fi separat de celelalte invelisuri subtile ale fiintei. . de aceea, cand fluxul de energie este deblocat se produce insanatosirea. Iar procesul poate fi accelerat daca actionam constient. nu doar pe plan fizic, ci si pe plan energetic, emotional, mental si spiritual.

Vasta experienta pe care o are autorul in terapiile alternative este un motiv in plus sa-l credem. un motiv in plus sa avem Enciclopedia cristalelor. O carte care nu poate lipsi din biblioteca secolului XXI

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.127 sec