Colectia Radu Cinamar

Colectia Radu Cinamar
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Colectii
Preț: 80,80 lei
101,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Click aici pentru COLECTIA NOUA

 
 
Setul cuprinde urmatoarele carti:

Viitor cu cap de mort
12 zile
Pergamentul secret
Misterul din Egipt

Aceste carti uimesc prin revelarea unor realitati nebanuite, care ne orienteaza atentia si interesul catre domeniile enigmatice ale vietii si civilizatiei umane.

In vara anului 2003, intr-o zona neumblata din Muntii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o sectiune ultrasecreta a Serviciului Roman de Informatii) a facut o descoperire epocala care ar putea schimba complet destinul omenirii.

Presiunile diplomatice colosale efectuate de Statele Unite ale Americii asupra guvernului Romaniei pentru a nu divulga aceasta descoperire lumii intregi au condus la o intelegere temporara intre cele doua state si la o inedita colaborare de ordin stiintific si militar in cadrul echipei speciale care a plecat in"Marea expeditie".

Implicatiile sunt insa mult mai complexe, datorita imixtiunii ordinului ocult al Iluminatilor, care a urmarit sa preia controlul atat asupra locatiei descoperii, cat si asupra expeditiei romano-americane.

Expert in studierea si cercetarea fenomenelor stranii si totodata conducatorul unor operatiuni de importanta strategica exceptionala pentru statul roman, Cezar Brad este eroul evenimentelor socante care s-au petrecut in Muntii Bucegi, dar si a celor doua intalniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminatilor, membru al grupului Bilderberg.


Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți similare

Created in 0.1548 sec