Combaterea cancerului cu vitamine si antioxidanti. Lucrarea de referinta privind beneficiile aduse de micronutrienti in tratarea si prevenirea cancerului

Combaterea cancerului cu vitamine si antioxidanti. Lucrarea de referinta privind beneficiile aduse de micronutrienti in tratarea si prevenirea cancerului
-28%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 27,05 lei
37,57 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Combaterea cancerului cu vitamine si antioxidanti.
 
Analizand studiile stiintifice recent publicate, autorii lamuresc controversele legate de utilizarea antioxidantilor in tratamentul cancerului, scotand in evidenta toate informatiile relevante.

Citind cartea de fata, ajunsa in sua la a 4-a editie revizuita si completata, vom afla:

- Cum putem maximiza efectele benefice ale programelor de tratare a cancerului, minimizand, totodata, efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei.
- Cum sa contracaram efectele carcinogene ale radiografiilor dentare, ale tomografiilor, mamografiilor, telefoanelor celulare si ale altor pericole inevitabile legate de stilul de viata modern.
- Cum sa reducem efectul oxidant al radicalilor liberi din sange si sa scadem nivelul inflamatiei cronice din organism.
- Care sunt suplimentele nutritionale optime pentru sporirea sanselor de evitare si de infrangere a cancerului.

Analizand studiile stiintifice recent publicate, autorii lamuresc controversele legate de utilizarea antioxidantilor in tratamentul cancerului, scotand in evidenta toate informatiile relevante, de la cauzele care duc la distrugerea multor vitamine din alimente prin gatire sau depozitare necorespunzatoare, pana la rolul surprinzator jucat de seleniu in prevenirea cancerului.
 
Recomand calduros aceasta carte tuturor celor care vor sa se informeze cu privire la folosirea suplimentelor nutritionale fara sa citeasca un tom academic. Autorii ofera elementele stiintifice necesare cu claritate si intr-un stil usor de asimilat. Aranjarea textului in sectiuni si subsectiuni o fac simplu de parcurs, iar graficele si tabelele ii ajuta pe cititori sa ia decizii privind modul in care suplimentele pot sa le amelioreze sanatatea.
- Joan Parisi Wilcox, Quantum Health
Un antidot util si bine structurat la noianul de informatii iresponsabile legate de vitamine. Dr. Prasad merita sa fie aplaudat pentru aceasta prezentare extrem de necesara si bine documentata.
- Dr. Frank L. Meyskens Jr., director al Centrului Oncologic Chao Family,
Universitatea din California, Irvine

Numarul de pagini: 392
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20
I. S. B. N.: 978-606-8309-91-0
Traducerea: Liviu Mateescu
Titlul original: Fighting Cancer With Vitamins and Antioxidants

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1715 sec