Compendiu de Imunologie Fundamentala

Compendiu de Imunologie Fundamentala
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Medicina interna
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cuvant Inainte


Nu spune putn In vorbe multe, ci mult in vorbe putine.
Pitagora

Prezentul volum constituie o Imunologie,, pe scurt", ce are ca obiectiv sa raspunda necesitatilor celor care doresc sa-si improspateze notiunile asupra acestui important domeniu al medicinii actuale, fara a avea ca preocupare principala imunologia si fara a dispune de timpul suficient pentru a parcurge un tratat exhaustiv. Informatiile sunt concentrate asadar la strictul necesar, in paginile acestui Compendiu regasindu-se tot ceea ce trebuie cunoscut si inteles despre problemele abordate. Nu este vorba de un nivel minim de cunostinte, ci de comprimarea modalitatii de prezentare a notiunilor, astfel Incat cititorul sa castige sporul de informatie intr-un timp parca mereu mai neindestulator.

Materialul este structurat In 5 capitole (A - E), la care se adauga o introducere si un istoric al imunologiei fundamentale. Capitolele reprezinta o succesiune de la simplu la complex a tuturor datelor privitoare la procesele ce realizeaza apararea normala a organismului. Prezentarea materialului este concisa si dinamica, astfel Incat cititorul sa nu se piarda in explicatii complexe si fastidioase. Textul, asamblat In casete si scheme logice, este sustinut de numeroase figuri realizate in maniera simpla si clara. Pentru reducerea spatiului, s-a renuntat la prezentarea de exemplificari si experimente, acestea putand fi gasite In tratatele de specialitate.

De altfel, toate datele din Compendiu sunt rezultatul unor cercetari experimentale si clinice mentionate in bibliografia prezentata. Scurta istorie de la sfarsitul volumului cuprinde principalele evenimente si personalitati care au marcat evolutia Imunologiei prin astfel de cercetari.

Daca parcurgerea acestei carti va insemna si intelegerea treptata si deplina a imunologiei, atunci Compendiul isi va atinge scopul. Dorim cititorului o lectura instructiva si agreabila!Or. C. Ursaciuc

Autori: Cornel Ursaciuc, Monica Neagu, Gina Manda
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 164

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1337 sec