Compendiu de specialitati medico-chirurgicale. Teste grila pentru rezidentiat de Ureche Carina Gabriela (Editia a II-a)

Compendiu de specialitati medico-chirurgicale. Teste grila pentru rezidentiat de Ureche Carina Gabriela (Editia a II-a)
-5%
Anul publicării: 2017
Pagini: 290
Categoria: Chirurgie
Preț: 66,50 lei
70,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta a doua editie a cartii, revizuita in totalitate, vine in ajutorul tuturor celor care se pregatesc pentru examenul de rezidentiat si care doresc sa invete in mod coerent informatiile continute in Compendiul de specialitati medico-chirurgicale, aparut sub coordonarea profesorilor Victor Stoica si Viorel Scripcaru. Intrebarile sunt impartite pe subcapitole si sunt structurate de asemenea maniera incat sa stimuleze procesul de logica, axandu-se pe acele notiuni relevante clinic sau specifice fiziopatologic bolilor descrise. Se incurajeaza astfel studentii sa priveasca integrativ informatiile si sa le abordeze din perspective celui care va ajunge sa gandeasca un caz care se prezinta in practica si va trebui sa stie mai mult decat o simpla enumerare de simptome sau indicatii.

Cuprins: Pneumologie. Cardiologie. Gastroenterologie-Hepatologie. Diabet zaharat. Hematologie-Oncologie. Endocrinologie. Boli infectioase. Nefrologie. Pediatrie. Neurologie. Reumatologie. Chirurgie generala. Urologie. Ortopedie. Obstetrica-Ginecologie. Raspunsuri.

Adresabilitate: Medici absolventi ai Universitatilor de Medicina si Farmacie in vederea sustinerii examenului de rezidentiatin specialitatile medicale si chirurgicale.

Nr. de pagini: 290
Anul aparitiei: 2017
Autori: Carina Gabriela Ureche, Catalin Toma, Adela Barzu, Anca Bradu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.5599 sec