Complotul mondial impotriva sanatatii. CODEX ALIMENTARIUS adevaruri ascunse

Complotul mondial impotriva sanatatii. CODEX ALIMENTARIUS adevaruri ascunse
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 21,60 lei
27,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CARTEA SOC A ANULUI - Complotul mondial impotriva sanatatii. CODEX ALIMENTARIUS adevaruri ascunse traducere de Mihai Cnstantinescu.

Cum ii numim pe oamenii care se intalnesc in secret intr-un scop ce nu poate fi marturisit? De ce problemele vitale pentru noi sunt dezbatute si hotarate de oameni nealesi in comitete fara nicio legimitate populara? De ce guvernantii nostri iau decizii, ce par uneori venite de nicaieri, impotriva intereselor noastre? Care sunt cei care dau ordine?

O minoritete infima de oameni super-bogati, care au format o alianta apatrida prin intermediul catorva transnationale cu puteri exorbitante au facut din oamenii politici servitorii acestor insatiabili seniori ai razboiului economic, iar, din noi, sclavii vremurilor moderne, rugati sa ne indopam pana la moarte cu otravuri fabricate de ei, pentru a le umple pana la refuz buzunarele!

Dupa luni de investigatii, Claire Severac ne explica interconexiunile acestor sisteme mafiote. Omul este in pericol, pentru ca, pana acum, niciodata nu i-a fost impus la scara mondiala un plan organizat atat de funest, niciodata nu i-a fost intinsa o capcana intr-un mod atat de perfid.

Oricat de incredibil ar parea, complotul mondial impotriva sanatatii exista.
O demonstreaza in mod cutremurator aceasta carte.


Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 400

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1346 sec