Comunicare in limba romana. Clasa pregatitoare (Aurelia Arghirescu)

Comunicare in limba romana. Clasa pregatitoare (Aurelia Arghirescu)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Limba romana
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea de fata este alcatuita in conformitate cu noua programa scolara pentru clasa pregatitoare la disciplinele Comunicare in limba romana si Educatie pentru societate. Prin continuturile propuse intr-o viziune interdisciplinara se urmareste in egala masura dezvoltarea competentelor de comunicare ale copiilor si integrarea sociala a acestora in colectivitate.
Dupa parcurgerea unei tematici diversificate vizand contexte familiare copiilor de aceasta varsta– locuinta, sala de clasa, rechizitele, familia, prietenii, persoanele cunoscute, mediul inconjurator, localitatea, domiciliul, traditiile etc.– scolarii vor fi capabili sa comunice, sa asculte mesaje, dar si sa transmita intr-o maniera personala propriile idei si sentimente. Ei vor invata totodata sa respecte regulile unui dialog civilizat si normele de conduita in viata cotidiana, stabilind astfel relatii armonioase. Rezolvand sarcinile variate de lucru, copiii vor invata de asemenea sa coopereze cu ceilalti pentru gasirea de solutii intr-un mod creativ, dovedind spirit de initiativa.
Lucrand pe baza unui material frumos ilustrat si atractiv, micii scolari se vor familiariza cu literele mari de tipar, putand scrie sau citi cuvinte cu una sau mai multe silabe pentru a forma propozitii simple, ori vor descoperi farmecul unor povesti cunoscute despre care vor discuta din unghiuri de vedere diferite.

Autor: Aurelia Arghirescu, Florica Ancuta, Crenguta Pascale

Caracteristici: format 20, 5 X 26 cm, ilustratii color, 104 p.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1349 sec