Concepte actuale privind limfoamele maligne non-HODGKIN la copil - Adriana Diaconu, Alice Balaceanu si Camelia Diaconu

Concepte actuale privind limfoamele maligne non-HODGKIN la copil - Adriana Diaconu, Alice Balaceanu si Camelia Diaconu
-8%
Preț: 14,49 lei
15,75 lei (-8%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 148
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Prezentare: Lucrarea abordeaza cunostintele actuale despre limfocitopoeza, etiologia, corelatiile histopatologice, imunohistochimice si clinice, diagnosticul, tratamentul, monitorizarea, evolutia si prognosticul limfoamelor maligne non-Hodgkin la copil si adolescent.
 
Sunt descrise pe larg limfoamele Burkitt si Burkitt-like, limfoamele limfoblastice, limfomul difuz cu celula B mare, limfomul anaplastic cu celula mare si bolile limfoproliferative asociate sindroamelor de imunodeficienta congenitala si dobandita post-transplant. Expunerea este documentata la nivelul cunostintelor mondiale actuale, este sistematica si clara, favorizand receptarea notiunilor celor mai complexe notiuni din oncologia pediatrica.

Cuprins: Limfocitopoeza. Etiologia LMNH la colpil. Corelatii histologice, imunohistochimice si clinice. Diagnosticul LMNH la copil. Tratamentul LMNH la copil. Monitorizare. Evolutie. Prognostic.

Adresabilitate: Medici pediatri, rezidenti, specialisti hematologi-oncologi pediatri.

Nr. de pagini: 148
Numar figuri color: 43
Anul aparitiei: 2012
Formatul cartii: 16/70x100
Autori: Adriana Diaconu, Alice Balaceanu, Camelia Diaconu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.049 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.