Concurs de admitere la INM si Magistratura 2017. Proba 1 - Grile. Penal si Procesual penal de Cristi Danilet

Concurs de admitere la INM si Magistratura 2017. Proba 1 - Grile. Penal si Procesual penal de Cristi Danilet
-20%
Preț: 47,92 lei
59,90 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 280
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Profesii juridice

Facultatea de Drept ofera absolventilor posibilitatea de a-si desfasura ulterior activitatea ca magistrati, grefieri, avocati, consilieri juridici, notari publici, executori judecatoresti, consilieri de probatiune, lucratori de politie judiciara, practicieni in insolventa, consilieri de proprietatea intelectuala, cadre didactice etc. Cei care decid sa devina magistrati trebuie sa se asigure ca indeplinesc conditiile prevazute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si sa sustina cu succes concursul de admitere la Institutul National al Magistraturii (imediat dupa absolvire) sau concursul de admitere directa in magistratura (pentru cei cu minim 5 ani vechime in specialitate juridica), organizate potrivit regulamentelor aprobate de Consiliul Superior al Magistraturii.


Despre  concurs

Potrivit actualelor reglementari, concursul de admitere consta in sase probe: trei de concurs (verificarea cunostintelor juridice, verificarea rationamentului logic, interviul) si trei examinari ulterioare (verificarea conditiei de buna reputatie, examinarea medicala, verificarea aptitudinii psihologice).

Despre lucrare

Prezenta colectie de intrebari grila a fost alcatuita tinandu-se cont de tematica si bibliografia concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii si de admitere in magistratura, sesiunea septembrie-octombrie 2017, propuse de Institutul National al Magistraturii.

Din cuprins

    1000 teste grila penal si procesual penal
    tematica si bibliografia concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii si de admitere in magistratura, sesiunea august-octombrie 2017
    Decizii ale Curtii Constitutionale de admitere a exceptiilor de neconstitutionalitate
    Decizii ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie pronuntate pentru dezlegarea unor chestiuni de drept
    Decizii ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie pronuntate in solutionarea recursurilor in interesul legii
    261 teste grila – Drept penal. Partea generala
    189 teste grila – Drept penal. Partea speciala
    344 teste grila – Drept procesual penal. Partea generala
    206 teste grila – Drept procesual penal. Partea speciala

Puncte forte

    intrebari tip grila alcatuite intr-o modalitate complexa
    este testat atat nivelul de cunoastere a noului Cod penal si a noului Cod de procedura penala, cat si rationamentul logic al candidatilor
    grilele de la fiecare materie sunt urmate de un tabel ce indica raspunsurile corecte cu trimitere la textul de lege incident

Despre autor

Cristi Danilet este Judecator si doctor in drept, participant la redactarea Comentariului la Principiile de la Bangalore privind conduita judiciara, formator INM – disciplina Etica si Deontologie judiciara.


Nr. de pagini: 280
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.